Finest Fashion Fest – Show-ul de excepție al toamnei la Palatul Brukenthal din Avrig

0 1.232

Scările Palatului Brukenthal de la Avrig vor deveni pentru o zi cel mai vizionat podium de modă. Finest Fashion Fest  își propune să aducă printr-un festival de modă în inima Transilvaniei designeri  români consacrați, împreună cu cele mai noi creații ale lor,  într-o locație de poveste. La acest festival sunt așteptați toți sibienii pasionați de fashion, dress-code-ul evenimentului fiind smart casual/ cocktail. Intrarea este liberă.baner fff 1

Show-ul este compus din două părți, într-o singură zi. În prima parte micile manechine sunt elevii Școlii de televiziune&modeling By Diana Cerciu. Tinerele modele au pregătit coregrafii spectaculoase pentru a pune ținutele designerilor în cea mai bună lumina. În a două parte, manechine profesioniste din Sibiu, Constanța și Republica Moldova, cunoscute pentru frumusețea lor  vor defila  sub privirile sutelor de spectatori așteptați la eveniment. Evenimentul se va încheia cu un after-party.

Gazda evenimentului este nimeni alta decât cunoscută prezentatoare TV de la “Bravo,ai stil”,  Ilinca Vandici.

Creatoarea Maria Simion, cunoscută publicului că designer și prezentatoare tv la Antena Stars, promite un show de excepție cu o tematică specială. Invitatul special al evenimentului , Cătălin Botezatu, ne va surprinde cu nouă colecție de costume bărbătești, Viggo, însă fără a fi prezent el însuși, deoarece așa cum se știe deja din presă, acesta a suferit o intervenție chirurgicală majoră în dată de 6 septembrie.

video

 

“Va fi un eveniment elegant, care va avea ecou atât în presă locală cât și în cea națională. Este un produs 100% sibian, și este pentru prima dată când atât manechine copii cât și manechine consacrate vor defila în același spectacol, fiind practic la “aceeași înălțime”. Putem spune că acest festival este o rampă de lansare pentru tinerele modele talentate. Din păcate, vestea că marele designer Cătălin Botezatu nu va putea fi fizic alături de noi ne-a întristat, însă este pe lista scurtă a edițiilor viitoare. Spectacolul rămâne unul de excepție”-spune Diana Cerciu (Călin) , organizatorul Finest Fashion Fest.

Evenimentul este la prima să ediție, însă în  viziunea organizatorilor, ediția a două  este deja creionată pentru următorul an.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.