elevii cu nota zece la evaluare

La începutul verii opt elevi care au susținut examenul de Evaluare Națională au reușit să obțină nota maximă. Numărul mare de tineri care a reușit asta a fost o premieră, dar și faptul că marea lor majoritate – 6- proveneau de la ”Gheorghe Lazăr”, acolo unde au și intrat la liceu. Vineri Inspectoratul Școlar Județean îi va premia pe elevii de 10, iar Ora de Sibiu va transmite LIVE ceremonia de la ora 13.

Perseverența este ceea ce au în comun cei opt elevi. Cu toții au povestit pentru Ora de Sibiu că au învățat constant pentru a ajunge al acest rezultat, iar părinții le-au fost tuturor un punct de sprijin important.
[fvplayer id=”13″]

Alexandra Șerban este o elevă de zece. Nu o spunem noi, ci rezultatele pe care le-a obținut la Evaluarea Națională. Ușor timidă, tânăra spune că nu se aștepta să aibă o medie maximă, însă e mândră că a reușit.

Mara Mirișan face parte din grupul de elevi de zece din Sibiu. Tânăra a obținut media maximă la Evaluarea Națională. Ea spune că se aștepta să aibă acest rezultat.

Sînziana Șoaita vine de la „Lazăr” și face parte din grupul copiilor de zece ai Sibiului. A scăpat de toate emoțiile și, cu o hotărâre desăvârșită, a reușit să obțină medie maximă la Evaluarea Națională. Acum este extrem de fericită și se gândește la un viitor măreț.

O elevă de zece – Este vorba despre Andreea Vlad, o tânără sibiancă extrem de muncitoare și ambițioasă, gata să demonstreze oricând că orice își propune să facă o să-i reușească.

Bogdan Aron – un alt elev de zece. A obținut nota maximă la Evaluarea Națională, chiar dacă spune el, că a avut emoții exact la materia la care excelează- matematica. Învață la Lazăr, alături de fratele și sora sa. Dacă ea este îndreptată către latura umană, băieții s-au bătut mereu pentru primele locuri la concursurile de matematică.

Andrei Sas este unul din cei opt elevi care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și singurul cu această notă de la Școala ”Nicolae Iorga”. Este cu atât mai mândru de realizarea sa cu cât nu a luat niciodată meditații și a învățat și în weekend.

Crina Crețu, spre deosebire de colegii ei de zece de la Lazăr, nu este prea încântată când are de rezolvat probleme la matematică. Dar, chiar și așa, a reușit să obțină media 10 la Evaluarea Națională. Spune că a fost greu să rămână constantă în pregătire timp de patru ani, dar susținerea părinților și profesorilor a ajutat-o.

David Geamănu este unul din cei șase lăzăriști care au obținut media 10 la Evaluarea Națională. Este foarte matur pentru un copil care a terminat clasa a 8-a și știe deja ce facultate vrea să urmeze.

Comentariul meu

Lasă un răspuns