fbpx

LIVE VIDEO Elevii sibieni de 10 la Evaluarea Națională sunt premiați la Inspectoratul Școlar

1.180

La începutul verii opt elevi care au susținut examenul de Evaluare Națională au reușit să obțină nota maximă. Numărul mare de tineri care a reușit asta a fost o premieră, dar și faptul că marea lor majoritate – 6- proveneau de la ”Gheorghe Lazăr”, acolo unde au și intrat la liceu. Vineri Inspectoratul Școlar Județean îi va premia pe elevii de 10, iar Ora de Sibiu va transmite LIVE ceremonia de la ora 13.

Perseverența este ceea ce au în comun cei opt elevi. Cu toții au povestit pentru Ora de Sibiu că au învățat constant pentru a ajunge al acest rezultat, iar părinții le-au fost tuturor un punct de sprijin important.

Premierea elevilor

Alexandra Șerban este o elevă de zece. Nu o spunem noi, ci rezultatele pe care le-a obținut la Evaluarea Națională. Ușor timidă, tânăra spune că nu se aștepta să aibă o medie maximă, însă e mândră că a reușit.

serban alexandra 1

Mara Mirișan face parte din grupul de elevi de zece din Sibiu. Tânăra a obținut media maximă la Evaluarea Națională. Ea spune că se aștepta să aibă acest rezultat.

mara mirisan foto

Sînziana Șoaita vine de la „Lazăr” și face parte din grupul copiilor de zece ai Sibiului. A scăpat de toate emoțiile și, cu o hotărâre desăvârșită, a reușit să obțină medie maximă la Evaluarea Națională. Acum este extrem de fericită și se gândește la un viitor măreț.

sinziana soaita

O elevă de zece – Este vorba despre Andreea Vlad, o tânără sibiancă extrem de muncitoare și ambițioasă, gata să demonstreze oricând că orice își propune să facă o să-i reușească.

vlad andreea

Bogdan Aron – un alt elev de zece. A obținut nota maximă la Evaluarea Națională, chiar dacă spune el, că a avut emoții exact la materia la care excelează- matematica. Învață la Lazăr, alături de fratele și sora sa. Dacă ea este îndreptată către latura umană, băieții s-au bătut mereu pentru primele locuri la concursurile de matematică.

bogdan aron

Andrei Sas este unul din cei opt elevi care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și singurul cu această notă de la Școala ”Nicolae Iorga”. Este cu atât mai mândru de realizarea sa cu cât nu a luat niciodată meditații și a învățat și în weekend.

andrei sas

Crina Crețu, spre deosebire de colegii ei de zece de la Lazăr, nu este prea încântată când are de rezolvat probleme la matematică. Dar, chiar și așa, a reușit să obțină media 10 la Evaluarea Națională. Spune că a fost greu să rămână constantă în pregătire timp de patru ani, dar susținerea părinților și profesorilor a ajutat-o.

crina

David Geamănu este unul din cei șase lăzăriști care au obținut media 10 la Evaluarea Națională. Este foarte matur pentru un copil care a terminat clasa a 8-a și știe deja ce facultate vrea să urmeze.

david

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.