VIDEO Imagini incredibile – Trei copii au vandalizat o școală întreagă

865

Trei copii, cu vârste de 8, 9 și 10 ani, au reușit, în numai trei ore, să vandalizeze o școală întreagă. Aceștia s-au enervat din cauza unei jucării muzicale. Totul s-a petrecut în comuna Clejani, județul Giurgiu.

În școală acum sunt jucării și materiale didactice distruse, uși și grupuri sanitare sparte și bănci răsturnate. Extinctoarele au fost pornite și spuma a fost împrăștiată peste tot. De furia celor trei nu au scăpat nici caloriferele sau centrala termică montată în primăvară.

scoala vandalizata4
Sursa: giurgiupesurse.ro

Timp de trei ore, cei trei elevi, cu vârste de 8, 9 și 10 ani, au distrus tot ce era în școală. Totul a pornit, se pare, după ce unul dintre copii s-a enervat la ore, din cauza unei jucării muzicale aruncate la gunoi, care continua să sune.

„Dintre cei trei, unul învață la altă școală. Au intrat pe un geam în școală. Asta după ce au tăiat plasa de la gard. Au distrus tot. Așa ceva nu s-a văzut în România. Așa au zis, că unul dintre ei, e clasa a II-a, s-a enervat când era la ore din cauza unei jucării muzicale și au venit să distrugă jucăria. Nu avem pază. Școala e lângă Primărie”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, primarul comunei Clejani, Florin Nidelea.

scoala vandalizata3
Sursa: giurgiupesurse.ro

Potrivit acestuia, incidentul a avut loc după terminarea orelor, iar femeia de serviciu a fost cea care i-a găsit pe copii. Cinci clase, cancelaria, holul și baia au fost distruse.

„A venit femeia de serviciu să facă curat și i-a găsit. Unul făcea baie, altul a sărit pe geam, a fugit dezbrăcat acasă și s-a întors, l-am găsit pe sala de sport urcat. Ei provin din familii normale, cel care este clasa a II-a este cu ceva probleme psihice, are și adeverință”, a precizat Nidelea.

scoala vandalizata1
Sursa: giurgiupesurse.ro

Primarul din Clejani a adăugat că pagubele încă nu au fost stabilite dar cel mai probabil depășesc 40.000 de lei.

„Măsuri nu au luat încă. E dosar penal, așteptăm să vedem cum se rezolvă, dar sunt minori”, a afirmat Florin Nidelea.

scoala vandalizata
Sursa: giurgiupesurse.ro

Între timp, școala, în care învață aproximativ 150 de elevi și preșcolari, a fost închisă timp de două zile.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.