Cioloș încurajează oamenii să intre în politică dacă au ceva de spus – Se caută candidați implicați pentru alegerile locale

0 791

Filialele partidului lui Dacian Cioloș s-au reunit la Sibiu. Sâmbătă, 14 septembrie,  a fost prima ședință comună a birourilor de conducere a Filialelor Județene PLUS din regiunea Centru cu președintele partidului și cu coordonatorii regionali.

Potrivit unui comunicat, această întâlnire a marcat încheierea fazei de organizare și structurare a partidului la nivel local, prin alegeri democratice ale liderilor și organismelor de conducere ale comunităților locale și filialelor județene. În perioada următoare, în paralel cu campania electorală pentru alegerile prezidențiale, vor urma pregătirile pentru organizarea Convenției Naționale PLUS, la care vor fi aleși noii coordonatori regionali, Consiliul Național și Președintele partidului.
La conferința de presă organizată cu această ocazie, Dacian Cioloș, președintele Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate, a prezentat președinții aleși ai Filialelor Județene, stadiul pregătirii pentru alegerile locale din 2020 și principalele direcții în care PLUS va propune măsuri de reconstruire a României prin programul politic al partidului, document care va fi supus dezbaterii interne și apoi aprobat în Convenția Națională.
„În săptămânile care vin vom accelera procesul de înscriere a candidaților pentru alegerile locale, pe care vrem să-i prezentăm cetățenilor români, candidați care să participe în dezbaterile publice și încurajăm pe această cale cât mai mulți oameni, atât dintre cei care s-au înscris deja în partid, în PLUS, dar și dintre cei care vor să dea o mână de ajutor la nivel local și să se implice, să facă pasul spre politică și să își înscrie candidatura pentru alegerile locale care vor avea loc anul viitor”.
În prezent Filiala Județeană PLUS Sibiu are 340 membri și 21 comunități locale înființate.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.