Răsturnare de situație în cazul pietonului accidentat pe strada Ion Creangă – totul ar fi fost intenționat

0 6.207

Sâmbătă după-amiaza polițiștii au fost sesizați de faptul că pe strada Ion Creangă din Sibiu a avut loc un accident de circulație. S-a anunțat că un pieton care trecuse strada neregulamentar a fost lovit de o mașină. Doar că primele informații au suferit schimbări majore. Din spusele soției, bărbatul a fost lovit intenționat cu mașina de un vecin.

Femeia povestește că fiul ei a mers la o vecină. până a sunat la poartă, alți doi vecini, la volanul mașinilor, au venit către el. ”Unul s-a dat jos din mașină și l-a lovit pe fiul meu care a căzut. Soțul meu a văzut scena și a fugit de pe partea cealaltă de drum să îi vină în ajutor. După ce l-a lovit pe fiul meu acel tânăr s-a urcat în mașină și a plecat, iar celălalt, văzându-l pe soțul meu că trecea strada, a dat intenționat cu mașina peste el.”, spune Dorina Barbu, soția bărbatului de 50 de ani, accidentat.

Femeia admite că soțul ei a trecut strada în fugă. ”Da, și-a văzut copilul bătut și a fugit să îl ajute. Credeți că a mai stat să se uite dacă trece pe trecere sau nu? Dar, acel tânăr l-a lovit intenționat, asta este clar. Soțul meu are o mână ruptă, un traumatism cranian, am scos certificat medico legal și îl vom depune la procuror”, spune femeia.

Dorina Barbu povestește că fiul ei nu a avut vreun conflict anterior cu cei doi vecini. ”Se cunosc pentru că suntem vecini pe aceeași stradă, dar nu sunt prieteni, nu au nimic de împărțit, nu s-au certat vreodată. Ei au avut ceva cu un nepot de-al soțului, și poate de acolo s-au răzbunat pe fiul meu…nu știu…”

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact dacă accidentul a fost unul cu intenție sau nu.

”La data de 14.09.2019, în jurul orei 15:30, pe strada Ion Creanga din municipiul Sibiu, a izbucnit un conflict între doi bărbați (s-au agresat reciproc), ambii în vârstă de 29 de ani și domiciliați pe str. Ion Creangă. Unul din bărbați a solicitat sprijinul tatălui său care, dorind să își ajute fiul, s-a angajat în traversarea străzii, în fuga și fără să se asigure, fiind surprins și accidentat de un conducător auto, în vârstă de 32 de ani, fratele celuilalt bărbat implicat în conflict.
Victima accidentului rutier, în vârstă de 54 de ani, a fost transportată la Spital.
În prezent, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, urmare a acestui eveniment, sunt înregistrate două dosare penale, ambele având ca obiect infracțiunea de lovire sau alte violențe (art. 193 alin. 1 cod penal).
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt și luare măsurilor legale care se impun, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.”, a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

 

 

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.