Descinderile de la Gara Sibiu – Aproape 60 de persone amendate

1 3.477

Opt stații CFR din județul Sibiu au fost luate cu asalt de polițiștii și jandarmii sibieni. Timp de patru ore, aceștia au legitimat mai multe persoane, iar 59 dintre ele s-au ales cu amendă.

„În această dimineață, timp de 4 ore, polițiști din structurile de transporturi, rutieră și ordine publică ale Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu alături de efective din cardrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu au desfășurat acțiuni în zona stațiilor CFR din județul Sibiu”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Acțiunile s-au derulat în 8 stații CFR și s-au concretizat în legitimarea a 32 de persoane și verificarea a 69 de autoturisme.

Totodată, polițiștii au aplicat 59 de sancțiuni contravenționale din care 58 pentru nerespectarea normelor rutiere. Spre exemplu, 13 pietoni au fost sancționați contravențional pentru traversare neregulamentare iar 4 conducători auto pentru oprire/staționare neregulamentară. De asemenea, a fost suspendat un permis de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.

Spre exemplu, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi, în cadrul verificărilor efectuate au identificat un autoturism cu ITP expirată. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea certificatului și a plăcuțelor de înmatriculare.

Aceeași formațiune a identificat un autoturism care desfășura activități în regim taxi, în urma verificărilor fiind constatat că buletinul de verificare metrologică al aparatului de taxat nu este valabil motiv pentru care s-a dispus măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 38/2003 cu amendă în valoare de 1.000 de lei și măsura complementară a reținerii autorizației taxi a autoturismului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Cristi scrie

    Mai bine s-ar concentra pe calatorii fara bilet care devin si agresivi in momentul in care conductorii vor sa le taie bilet.
    Exemplul cel mai bun tot in judetul SIBIU ; conductor batut si luat cu smurdul pentru ca a taiat bilet unui sibian

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...