screen shot 2019 03 06 at 23.38.54
FOTO arhivă

Percheziții de amploare în satul Nou din județul Sibiu. Patru bărbați sunt bănuiți că au furat un container plin cu scule din Șelimbăr. Prejudiciul se ridică la 18.000 de euro.

„În cursul zilei de ieri, 17 septembrie, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr, cu sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale și Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu, au desfășurat acțiuni specifice și au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară în localitatea Nou”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fapt, la data de 11 august a.c., persoane necunoscute au sustras un container cu scule de pe un șantier situat pe str. Doamna Stanca, din Șelimbăr. Prejudiciul creat a fost evaluat la 18.000 euro.
Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au desfășurat ample activități investigativ-operative reușind stabilirea unui cerc de suspecți format din 4 persoane de sex masculin, în vârstă de 25, 26, 28 și 32 de ani, domiciliate în satul Nou.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate ieri la domiciliile celor 4 persoane au fost găsite diverse bunuri, în special scule electrice folosite în construcții, bunuri cu privire la care existau indicii certe că provin din săvârșirea de infracțiuni.

În cadrul cercetărilor, în extravilanul localității Bradu, polițiștii au depistat ascunsă la o stână o autoutilitară în interiorul căreia au fost identificate toate bunurile reclamate ca furate în data de 11 august 2019. Prejudiciul în valoare de 18.000 euro fiind recuperat în totalitate.

Din cei patru suspecți, cu ocazia perchezițiilor a fost depistat doar unul, împotriva căruia s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. În cursul acestei zile, bărbatul urmează a fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate.

Cu privire la celelalte 3 persoane sunt desfășurate activități specifice în vederea depistării și aducerii în fata organelor de cercetare penală.
Cercetările în acest dosar continuă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Lasă un răspuns