FOTO Sibiancă dispărută fără urmă în Italia – Familia o caută de 8 ani

0 3.748

O femeie din localitatea sibiană Merghindeal a dispărut de acasă în urmă cu opt ani. Familia ei a dat-o dispărută abia în anul 2015, iar de atunci polițiștii o caută, însă nici urmă de ea.

Dominte Adrian Mirela a plecat în anul 2011 de acasă în Italia la muncă. De atunci, familia nu a mai vorbit cu ea. Femeia este dată în urmărire națională și internațională încă din 2016.

„La data de 04.11.2015, o femeie din Merghindeal a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că în anul 2011 fiica sa majoră, Dominte Adriana Mirela, născută în anul 1987, a plecat voluntar de la domiciliu, dată de la care familia nu a mai reușit să ia legătura cu ea. Tânăra le-a spus părinților că pleacă să muncească în Italia”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

De la data sesizării și până în prezent nu s-a reușit depistarea femeii. Încă din anul 2016, femeia a fost dată în consemn la nivel național și internațional.

Familia a furnizat următoarele semnalmente: 1,50 m înălțime, 50 kg, constituție atletică, fața ovală, păr roșcat, lung, ochi verzi, ten piele alb. Fără semne particulare.

Persoanele care pot oferi informaţii menite să conducă la găsirea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.