Guess, Bershka, Pull&Bear și Sephora în primul mall din Sibiu – Se caută personal

15.519

Primul mall al Sibiului este așteptat cu sufletul la gură de toți sibienii. Pe lângă faptul că vom avea unde să mergem la shopping și să ne petrecem timpul liber, deschiderea lui reprezintă o mare oportunitate pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă.

Festival Centrum va avea o suprafață închiriabilă de 42.200 metri pătrați și o mulțime de magazine se vor deschide aici. Angajatorii au postat deja anunțuri în mediul online și îi așteaptă pe sibieni la interviuri și training-uri.

Printre marile brand-uri așteptate se numără Guess, Sephora, H&M, New Yorker, MANGO și Inditex (Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho). 

Se caută șefi de magazin, asistenți manager, casieri și lucrători comerciali, la program atât full time, cât și part time. Pentru posturile de conducere se cere însă un minimum de experiență în domeniu.

De asemenea, în Festival Centrum se va deschide și un cinema. Este vorba despre Cineplexx Romania, subsidiara locală a Cineplexx International – unul dintre cei mai mari operatori de cinematografe din Europa Centrală şi de Est – care a anunțat că are în plan până la începutul anului viitor deschiderea unui cinema multiplex în Sibiu.

Lucrările de la mall-ul de la Podul Gării sunt în toi. Muncitorii lucrează de dimineața până seara astfel încât marea deschidere este aproape – mijlocul lunii noiembrie. VEZI AICI STADIUL LUCRĂRILOR

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.