Presiune scăzută în Sibiu și alte zece localități din județ

0 369

Apă Canal Sibiu anunță că sâmbătă, 21 septembrie 2019, între orele 06,00 – 22,00, vor fi reduceri de presiune în alimentarea cu apă pentru abonații din Sibiu și alte zece localități.

Este vorba despre Zona Industrială Vest, zona Ogorului – Frunzei, str. Aviației (parțial), Șoseaua Alba Iulia (între str. Turda și str. Salzburg), precum și localitățile Cristian, Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Loamneș, Hașag, Păuca, Presaca, Bogatu Român și Broșteni.

În intervalul menționat, vor fi executate lucrări de cuplare a unui tronson în lungime de 800 de metri de conductă nouă de transport PE Dn 600 în zona Câmpșor – Zăvoi.

Lucrările sunt executate de firma Universal Business, cu asistență tehnică din partea Apă Canal Sibiu SA și face parte dintr-un amplu proiect de înlocuire a vechii conducte de transport, ce a generat numeroase întreruperi în furnizare, din cauza avariilor apărute.

Pentru situații speciale, Apă Canal Sibiu va pune la dispoziția consumatorilor apă pentru utilizare menajeră prin intermediul a 4 autospeciale ce pot fi solicitate prin Dispecerat.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...