Ecologizare în Pădurea Dumbrava – Jandarmii sibieni au strâns 150 de saci de gunoi

0 445

Astăzi, 21 septembrie, începând cu ora 09.00, peste 40 de jandarmi împreună cu reprezentanții Ocolului Silvic Sibiu și nouă pompieri militari au participat la acțiunea de ecologizare a rezervației naturale Pădurea Dumbrava din municipiul Sibiu.

Având în vedere că la nivel național a fost demarată o amplă acțiune de ecologizare a fondului forestier, jandarmii sibieni s-au alăturat acestui proiect denumit Mișcare pentru un Mediu Curat, inițiat de Regia Națională a Pădurilor Romsilva împreună cu partenerii: Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Apelor și Pădurilor, Asociația Viitorul în Zori – Let’s do it Romania! și Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate.
În urma acțiunii au fost colectați 150 de saci cu gunoi, însumând aproximativ 400 kg de deșeuri.ecologizare gunoaie jandarmi
În cadrul proiectului, am contribuit la refacerea ecosistemului şi, implicit, la protejarea naturii, dovedind că suntem alături de comunitate în orice situație.
Prin această acțiune dorim să încurajăm cetățenii să protejeze mediul înconjurător și prin exemplul nostru să mobilizăm cât mai multe persoane să acționeze în mod responsabil față de mediul natural.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.