Hoții care au furat scule de 18.000 de euro din Șelimbăr au acționat din nou – Cine sunt indivizii

0 10.138

Cinci imobile din Șelimbăr aflate în construcție au fost sparte de patru hoți în weekend. Indivizii sunt aceiași care au furat unelte în valoare de 18.000 de euro în urmă cu o săptămână.

Cei patru hoți care au furat scule de 18.000 de euro de pe șantierele din Șelimbăr, cartierul Arhitecților și Sibiu au acționat din nou în noaptea de vineri spre sâmbătă. Și de această dată, aceștia au furat unelte, dar și o canapea din imobile aflate în construcție în Șelimbăr.

În urmă cu doar câteva zile, reprezentanții IPJ Sibiu informau că doi dintre cei patru au fost localizați, unul petrecându-și 24 de ore în arest. Cu toate acestea, indivizii sunt cercetați în libertate.

CITEȘTE ȘI: FOTO Hoții care au furat unelte din Șelimbăr de 18.000 de euro rămân liberi

Polițiștii le recomandau pe atunci cetățenilor să își ia măsuri suplimentare pentru a nu fi prădați de acești hoți.

„Având în vedere că există indicii temeinice că aceste persoane intenționează să mai comită astfel de fapte, polițiștii le recomandă proprietarilor de șantiere să își ia măsuri suplimentare de asigurare a acestora. În același timp, din informațiile deținute, aceste persoane se folosesc în comiterea faptelor de autovehicule de tip microbuz de marfă, alb. În cazul în care în imediata apropiere a șantierelor observați persoane suspecte sau acest timp de autovehicul, a căror prezentă nu poate fi justificată, vă recomandăm să sesizați Poliția Sibiu prin apel 112”, a anunțat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit surselor Ora de Sibiu, cei patru indivizi, B.I.R., L.I.N, B.I. și C.I.C., sunt cunoscuți ca și Nils, Cafeiu, Cristi și Nică. Aceștia umblă cu un microbuz alb atunci când acționează pe șantiere.

Proprietarii sunt sfătuiți să aibă mare grijă, deoarece, cu siguranță, indivizii vor acționa din nou.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.