loc de joacă nou pe aleea șelimbăr, după ce vechea locație a fost demolată
Foto Arhivă

În luna mai comunitatea mămicilor și copiilor din zona Aleea Șelimbăr era revoltată după ce locul de joacă din zonă a fost demolat. Primăria a explicat atunci că suprafața de teren pe care se afla locul de joacă a fost pierdută în instanță și a trebuit restituită proprietarului. Acum însă, administrația a identificat un alt teren pe care o să construiască un nou loc de joacă pentru copiii din acea zonă.

CITEȘTE AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN LUNA MAI CU VECHIUL LOC DE JOACĂ

Consilierii locali vor vota în ședința de la finalul lunii retragerea din Administrarea Serviciului de parcuri și zone verzi a unei suprafețe de teren de 1116 metri pătrați de pe Aleea Șelimbăr. Pe acest teren se va amenaja un loc de joacă pentru copii. Terenul urmează să fie administrat de direcția Tehnică.

Acesta este primul pas pentru construcția viitorului loc de joacă. În zonă sunt foarte multe blocuri în care locuiesc multe familii tinere cu copii. Cei mici au rămas fără vechiul loc de joacă după ce în luna mai acesta a fost demolat pentru ca terenul pe care se afla trebuia să fie restituit proprietarului ce l-a câștigat în instanță.

După ce acest pas va fi făcut, Primăria va demara celelalte etape pentru construcția locului de joacă.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu