sibian dat în urmărire în belgia pentru furt, prins de polițiști la tălmaciu

Un bărbat din Tălmaciu, dat în urmărire internațională de autoritățile din Belgia, a fost depistat de polițiștii sibieni. Acesta este cercetat după ce ar fi spart mai multe locuințe și ar fi sustras ceasuri de colecție.

„La data de 20 septembrie, în baza datelor și informațiilor obținute, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au depistat un bărbat urmărit internațional în baza mandatului de arestare emis de autoritățile din Belgia”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din cuprinsul mandatatului de arestare emis, reiese că bărbatul este cercetat de autoritățile belgiene, alături de alte 3 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, constând în aceea că ar fi pătruns în mai multe imobile de unde ar fi sustras ceasuri de colecție.

Urmăritul a fost prezentat de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu Parchetului de la lângă Tribunalul Alba Iulia, care a confirmat mandatul european de arestare și a emis mandat de arestare preventivă în vederea extrădării pentru 15 zile.

Bărbatul are 34 de ani și este domiciliat în Tălmaciu.

Ultima oră

Comentariul meu