accident sibiu soseaua alba iulia 24 septembrie 2019
Robert Ucenic(foto stânga), Andrei Grosu(foto mijloc, Sorică Lucian Sebastian(foto dreapta) FOTO paginile personale de Facebook

Accidentul de luni noaptea de pe Șoseaua Alba Iulia a pus capăt vieții unui tânăr de 19 ani. De fapt, aceeași vârstă o au toți cei trei tineri care au urcat în bolidul recent adus în România. Toți intraseră la facultate în Cluj și terminaseră Liceul Pedagogic din Sibiu. 

Mașina implicată în accident, un Audi A5, (VEZI AICI DETALII)era condusă de Lucian Sebastian Sorică. Acesta a fost admis la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din Cluj. El este cel care a scăpat cu cele mai puține răni și nu a rămas internat. AFLĂ DESPRE STAREA LUI ȘI A CELEILALTE VICTIME 

Tânărul este fiul lui Lucian Șorica, patronul unei firme care acum două sezoane a sponsorizat echipa de baschet CSU Sibiu. Și tânărul este un susținător al echipei, pe pagina de facebook apărând mai multe poze de la meciurile de baschet.

Se pare că atât șoferul mașinii(VEZI AICI REZULTATELE ETILOTESTULUI ȘI AL DRUG TESTULUI), care a ieșit singur din autoturism după impact, cât și pasagerul din dreapta, purtau centura de siguranță.

Cel care ocupa locul din față dreapta este Robert Ucenic. Și el a fost admis la aceeași facultate de business din Cluj. Starea lui este ceva mai gravă, fiind internat la Terapie Intensivă. Robert este fiul medicului ginecolog Elena Ucenic.

VEZI SI Ginecologul Elena Ucenic, mama tânărului rănit în accidentul de pe Alba Iulia are un mesaj #centuradesiguranta

Tânărul care și-a pierdut viața în urma accidentului este Andrei Grosu. Și el a terminat Liceul Pedagogic din Sibiu și urma să plece la facultate în Cluj. Din păcate însă manevrele de resuscitare aplicate de medicii de la SMURD nu au avut răspuns. Andrei este fiul inspectoarei de biologie din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

70797223 2715597168505233 8902241042984599552 n
Foto Info Trafic Jud. Sibiu

Viteză excesivă

Surse au declarat pentru Ora de Sibiu că cei trei ieșiseră luni noaptea din barul The Corner. La nici 200 de metri, pe Șoseaua Alba Iulia, a avut loc accidentul. Mașina care era condusă cu viteză foarte mare, într-o curbă la dreapta, a scăpat de sub control, a intrat pe contrasens și s-a oprit într-un stâlp de electricitate.

Aceleași surse spun că acul kilometrajului s-a blocat la 150 de kilometri la oră.

 

 

 

 

 

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Dar sursele nu ne spun si ce s-a vazut pe camerele din sensul giratoriu din intersectia cu str Turismului si Morilor ? Se zice ca se facea o „liniuta”….ar fi de verificat si care este cealalta masina implicata in cursa ilegala.

  2. E plina Meltenica de cretini. Indisciplină, bani nemunciti. Dumnezeu nu bate cu parul. Un astfel de descreierat, care ruleaza cu 150 km/h în localitate ar trebui sa aiba interdictie pe viață de a mai urca la volan. AR TREBUI. Dar la Meltenica nimeni nu mai respectă vreo lege. Începând cu mutu și terminând cu derbedeii de bani gata.