70747396 2715597115171905 4670723131344683008 n
Foto Info Trafic Jud. Sibiu

Accidentul violent de luni noaptea, de pe Șoseaua Alba Iulia, s-a soldat cu moartea unui tânăr de 19 ani. Șoferul și celălalt pasager au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar numai unul a rămas internat. Tânărul care a murit nu stătea pe locul din față, iar ceilalți doi aveau centurile de siguranță puse.

Impactul dintre autoturismul condus de S.L.S. de 19 ani și stâlpul de electricitate a fost foarte puternic din cauza vitezei excesive cu care era condusă mașina.

AFLĂ DE AICI CE FEL DE MAȘINĂ ERA ȘI DE CÂND AVEA PERMIS ȘOFERUL 

Chiar dacă partea din față a autoturismului a fost practic încolăcită pe stâlp și distrusă în totalitate, șoferul și pasagerul din dreapta au scăpat cu viață.

VEZI CARE AU FOST REZULTATELE TESTĂRII CU ETILOTESTUL ȘI DRUG TESTUL 

Din spusele medicilor de la SMURD care au ajuns la fața locului ambii purtau centurile de siguranță. ”Pasagerul din dreapta față a avut nevoie de descarcerare, purta centura de siguranță. Șoferul purta și el centura, dar a ieșit singur din mașină”, au declarat reprezentanții ISU Sibiu.  Cei doi au ajuns la spital, dar numai unul a rămas internat. VEZI AICI CARE E STAREA CELOR DOI 

G.A., tânărul de 19 ani care a murit în urma accidentului stătea pe locul din dreapta spate. ”Și pentru el s-au efectuat manevre de descarcerare. Pasagerul nu avea centură de siguranță. După ce a fost scos din mașină medicii au încercat să îl resusciteze, dar fără succes”, spun cei de la ISU Sibiu.

 

 

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns