Se modernizează strada Podului. Primăria a demarat procedura de achiziție

0 760

Primăria Municipiului Sibiu organizează în această perioadă o procedură de achiziție pentru contractarea de lucrări de modernizare a străzii Podului. Aceasta se desfășoară online, pe SICAP, iar ofertele se pot depune până în 15 octombrie.

„Strada Podului este o arteră de circulație importantă a municipiului, făcând legătura cu zona centrală, prin Calea Gușteriței, deja modernizată, dar și cu centura ocolitoare a Sibiului, prin strada Ștefan cel Mare. Încă de anul trecut am început demersurile de modernizare a acestei străzi prin contractarea de lucrări pentru amenajarea canalizării pluviale. Reușim astfel să mai facem încă un pas în modernizarea cartierului Gușterița, iar locatarii de aici vor avea un drum modern care va crea și condiții potrivite pentru mijloacele alternative de deplasare. De asemenea, vom crea o infrastructură bună pentru societăților comerciale din această parte a Zonei Industriale Est”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

strada Podului 2

Valoarea estimată a lucrărilor este de 15,36 milioane de lei, iar contractul prevede modernizarea carosabilului și a trotuarelor, amenajarea podețelor, amenajarea de parcări și spații verzi, lucrări de modernizare a iluminatului public, a canalizației metropolitane, precum și a canalizării pluviale (tronsonul dintre fabrica de cărămidă și strada Ștefan cel Mare), marcarea de piste pentru biciclete, realizarea de marcaje și montarea de indicatoare rutiere.

Pentru realizarea acestor lucrări constructorul va avea la dispoziție 12 luni de la semnarea contractului și emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.