FOTO Sibian dispărut de acasă – Nimeni nu l-a mai văzut din vara anului 2018

3.946

Un sibian a dispărut de la domiciliul său din localitatea sibiană Nou, în urmă cu un an, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. L-ați văzut?

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 39 de ani care a plecat voluntar de la domiciliu său din localitatea Nou, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

La data de 23.09.2019, un bărbat a sesizat în scris faptul că fiul său, Florea Ion, în vara anului 2018 a plecat voluntar de la domiciliul său din satul Nou, comuna Roșia, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Florea Ion are 39 de ani și următoarele semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 70kg., constituție atletică, fața ovală, păr negru scurt, ochi verzi, buze groase, ten piele măsliniu.

Nu prezintă semne particupare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.