Început de sezon pentru CSU : memorialul Tordai și campanie pentru ”Sus Inima„

0 363

Asteptarea a luat sfârșit! BC CSU Sibiu e gata să intre pe parchetul Sălii Transilvania pentru a evolua în premieră, în actuala formulă, în fața propriilor suporteri! Memorialul Elemer Tordai 2019 începe joi când se dă și startul campaniei ”Marchez cu Inima Sus” prin care BC CSU Sibiu și suporterii noștri abonați vor sprijini, de-a lungul întregului sezon 2019/2020, activitatea Asociației ”Sus Inima”.

După ce au fost prezentați oficial în fața suporterilor, elevii lui Dan Fleșeriu sunt pregătiți să își facă debutul pe parchetul Sălii Transilvania. Turneul amical Memorialul Tordai 2019 debutează astăzi, de la ora 17:00, când sunt programate primele dueluri, urmând ca finalele să se joace joi, 25 septembrie.

Programul partidelor este următorul:

Miercuri, 25 septembrie 2019
Ora 17:00- U-BT Cluj Napoca-BC SCM Timișoara
Ora 19:00- BC CSU Sibiu-CSO Voluntari

JOI, 26 septembrie 2019
Ora 17:00- Finala Mică
Ora 19:00-Finala Mare
Ora 21:00- Ceremonia de acordare a Bursei Ilie Mitea
Festivitatea de premiere

Memorialul Elemer Tordai 2019

Aceesul la partidele din cadrul Turneului amical ”Memorialul Tordai” 2019 este gratuit, dar încurajăm suporterii să doneze echivalentul unui bilet de acces la un meci de baschet Asociației Sus Inima, partenerii noștri urmând a fi prezenți în Fan-Zone-ul ”Sibiu, Casa Baschetului”.

Cu această ocazie, demarăm campania ”Marchez cu inima Sus”, prin care BC CSU Sibiu va sprijini Asociația Sus Inima, de-a lungul întregului sezon.

Meci de meci, suporterii abonați ai BC CSU Sibiu vor fi îndemnați să ne anunțe, printr-un mesaj transmis pe Linia Galben-albastră (Whatsapp 0749076365), în cazul în care nu pot fi prezenți la unul dintre jocurile de pe teren propriu. Locul său va fi oferit altui suporter sibian care dorește să asiste la partida respectivă, iar echivalentul tichetului de acces va fi redirecționat către Asociația Sus Inima. În ziua meciului vom anunța numărul de bilete disponibile prin această campanie și vom comunica ora la care acestea pot fi procurate de la intrarea în Sala Transilvania.

Raționamentul nostru ține de dorința de a avea meci de meci sala plină, de a facilita accesul unui alt suporter care nu a reușit să își procure tichet de acces sau abonament, dar și de a întoarce comunității sibiene sprijinul de care se bucură echipa de baschet BC CSU Sibiu.

BC CSU Sibiu a strâns aproape 1500 de suporteri abonați, pentru sezonul 2019/2020, în condițiile în care capacitatea sălii este de 1800 de locuri, un record pentru baschetul românesc!

Despre Asociația SUS INIMA

Asociația SUS INIMA este o organizație de caritate nonguvernamentală, înființată în Sibiu, cu scopul sprijinirii persoanelor afectate de cancer, atât a celor diagnosticate, cât și a familiilor și îngrijitorilor lor. De curând, Asociația a inaugurat primul Centru de suport oncologic din Sibiu, oferind sprijin persoanelor afectate de cancer și familiilor lor, din momentul aflării diagnosticului, în timpul tratamentului și ulterior. Totodată, Asociația le oferă pacienților care nu domiciliază în Sibiu, dar care urmează aici un tratament radioterapeutic, posibilitatea de a fi cazați în spațiul „Casa Sus Inima”.

Echipa Asociației „Sus Inima” este formată din președintele Carmen Chindriș și vicepreședinții conf. univ. dr. Constantin Necula și Marieluise Knobloch.

Toți cei care doresc să susțină activitatea asociației, o pot face și prin donații directe, în contul deschis de Asociația Sus Inima:
IBAN: RO59BTRLRONCRT0329488001
SWIFT: BTRLRO22SBA

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.