“Lupus et Lumen” – O viziune fotografică despre nuduri la Biblioteca Astra

0 289

Sub motto-ul Lumina fără întuneric este ca albul fără negru, artistul timişorean Oscar Iustin invită publicul sibian iubitor de artă la o expoziţie de fotografie inedită intitulată Lupus et Lumen. În cadrul expoziţiei, simbolismul nudului este armonios interpretat de obiectivul artistului fotograf pentru a răspunde la întrebarea “Cine sunt eu? Cine suntem noi?”.

Expoziţa fotografică „Lupus et Lumen / Oscar Iustin” este deschisă publicului în perioada 01 – 07 octombrie 2019 la Biblioteca Judeţeana Astra din Sibiu, vernisajul acesteia având loc în data de 1 octombrie 2019 de la ora 18:00. Expoziţia se prezintă publicului sub forma a 20 de opere de fotografie artistică în stil simbolistic reinterpretat, centrat pe ființa umană. “Reprezentarea lupului din noi este adusă aici la rang de artă.”, descrie artistul.

Oscar Iustin este un tânăr artist care a intrat în fascinația artei fotografice de la vârsta de 14 ani când s-a bucurat de primul aparat de fotografiat primit de la bunica sa, Margareta, focalizându-se în decursul  evoluției sale de artist fotograf pe subiecte care i-au fost tot timpul dragi: oamenii și emoțiile. În anul 2010 a absolvit cursurile Școlii Populare de Artă din Timișoara, specializându-se pe fotografie și a realizat mai multe expoziții comune și personale, cea mai recentă fiind „TransAparent „.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...