FOTO Când nesimțirea nu ține de gen – Cum a parcat o șoferiță în Piața Mică la Sibiu

6 7.157

Nesimțirea nu ține de gen sau de statut social. Când pur și simplu crezi că totul ți se cuvine, aceasta se dezlănțuie. Știm cu toții că o fotografie face cât o mie de cuvinte și că faptele vorbesc mereu de la sine, astfel că imaginea zilei vine din centrul Sibiului.

S-a întâmplat în Piață Mică din Sibiu. O șoferiță s-a gândit că nu e nevoie să parchezi pe locurile special amenajate, așa că și-a lăsat mașina unde a apucat, și anume pe un spațiu închiriat de altcineva.


foto tudor st.popa 1
FOTO: Facebook Tudor St. Popa

Un sibian a fost vigilent, a fotografiat-o, a pus-o pe Internet și a chemat și Poliția Locală. Doar că, ce să vezi, femeia n-a pățit nimic. Avertismentele sau amenzile, se pare, nu sunt pentru toți cetățenii.

„Astăzi Poliția Locală a venit, a văzut, a așteptat puțin, apoi a plecat. Fără înștiințarea șoferiței că a parcat neregulamentar, ca nesimțita, pe un spațiu vizibil închiriat de către altcineva, fără vreo amendă, nimic!”, a scris un sibian, într-o postare publică, pe Facebook.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

6 Comentarii
 1. Klaus scrie

  Știre de cacattt

 2. Ion scrie

  Ați votat cu sasiiiii, nemții asta aveți în Sibiu, o adunătură de așa zisi sasiiiii , nemtii, austrieciii sau cum sor mai numi ei , SI au ajuns să își facă de cap in Sibiu, SI sibienii tineri au plecat din Sibiu prin diferite țări , iar aici au rămas cei mai sus menționați să-si facă de cap .

 3. EU scrie

  S-au poate e terenul închiriat chiar de ea… Dar nici atunci…

 4. Antihagi scrie

  Parveniti…ieri taranoi in caruta , azi oraseni „cu pretentii”asta e efectul imobiliar al vanzarilor de.terenuri mostenite

 5. Fodor scrie

  Politia locala o instituție inutilă pentru cetățenii de rând și un refugiu bine plătit pentru analfabeți jegoși de „agenții” sau mai bine zis organe

 6. wut scrie

  Va fi fiica sau mancatoarea de „macaroana” a cuiva important…si probabil „politistii” locali (mai multi „locali” decat politisti) poate au realizat asta…ce sa zic? rromanica?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...