Două străzi din Șelimbăr vor avea rețea nouă de apă și canalizare

0 269

Pe două străzi din Șelimbăr rețeaua de apă și canalizare va fi modernizată. Primăria a aprobat în ultima ședință de consiliu avizele necesare lucrărilor pe străzile Iuliu Maniu și Aleea Libertății.

În cazul străzii Iuliu Maniu, este vorba de o investiție de 475 mii lei, pentru 800 de metri de conducte pentru alimentare cu apă și canalizare. ”Lipsa unui sistem de alimentare cu apă și a unui sistem de colectare a apelor uzate constituie un mare neajuns pentru comunitate, ceea ce determină un standard redus al vieții cotidiene și un ritm lent de dezvoltare în zonă. Investiția promovează o dezvoltare durabilă și concură la îmbunătățirea infrastructurii, accesul la serviciile publice de bază pentru populație, dezvoltarea și modernizarea localității, îmbunătățirea calității mediului, creșterea stării de sănătate a populației”, se arată în motivarea investiției.

Pentru Aleea Libertății este preconizată o investiție de 385 mii lei. Aleea este delimitată de strada Unirii și strada I. Macrea, iar în prezent, pe stradă există rețele de apă-canal doar parțial, urmând a se realiza o prelungire a rețelei de distribuție apă cu 110 m, a rețelei de canalizare menajeră cu 116 m și a rețelei de canalizare pluvială cu 192 m.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.