Mamă amendată pentru că și-a bătut joc de câțiva polițiștii sibieni – Ce le-a făcut acestora

0 2.858

O mamă din Mălâncrav, inspirată probabil de știrile despre răpiri din ultima vreme, a crezut că poate folosi polițiștii pe post de taxi. Supărata că fata și nepoata ei au plecat de acasă și nefiind de acord cu concubinul fetei, mama îngrijorată s-a gândit să anunțe la 112 că cele două au fost răpite, iar astfel se va asigura ca fata ei se va întoarce acasă. 

La data de 28 septembrie, în jurul orei 23,30, prin SNUAU 112, o femeie, domiciliată în localitatea Mălâncrav, a sesizat poliția cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiica sa minoră, în vârstă de 16 ani, împreună cu fiica acesteia, în vârstă de 4 luni, au fost răpite de concubinul fiicei.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și au fost demarate activități imediate de căutare și depistare a celor trei persoane.
În urma acțiunilor desfășurate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Sibiu, în cursul nopții de 28/29 septembrie, s-a reușit localizarea celor trei într-un imobil din municipiul Sibiu, la domiciliul concubinului tinerei.
Odată cu audierea tinerei și a concubinului acesteia, s-a conturat ipoteza că tânăra și fiica ei au plecat de bunăvoie cu bărbatul pentru a locui împreună cu acesta.

Întrucât mama tinerei nu a acceptat relația de concubinaj dintre cei doi, aceasta ar fi înscenat povestea răpirii tinerei și fiicei acesteia astfel încât cele două să fie depistate de către polițiști și aduse acasă, în localitatea Mălâncrav.
În consecință, polițiștii au deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare, urmând a fi stabilite toate circumstanțele săvârșirii faptei.

Pentru apelarea fără motiv întemeiat a autorităților prin SNUAU 112, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...