Reprezentanți ai elevilor sibieni la discuții cu Prefectul județului despre viitoarele locuri de muncă

0 370

Doi reprezentanți ai Consiliului Județean al Elevilor au participat la ședința Comisiei de Dialog Social, în cadrul căreia au fost prezentate facilitățile acordate de stat, angajatorilor, pentru încadrarea în muncă a absolvenților.

Sebastian Bleaja și Maria Banciu, elevi în clasa a XI-a la Colegiul Național «Octavian Goga», au subliniat faptul că elevii sunt interesați de viitoarele locuri de muncă, apreciind că informațiile primite în această ședință le sunt foarte utile colegilor lor.

Împreună cu directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM), prefectul Maria Minea le-a propus elevilor să încheie un parteneriat între AJOFM și Consiliul Județean al Elevilor, pentru acces rapid la informații și consiliere în vederea angajării.

La rândul lor, liderii sindicali Cartel Alfa, BNS, Sanitas au apreciat participarea reprezentanților elevilor în Comisia de Dialog Social și interesul lor pentru un loc de muncă.

Prefectul Maria Minea a anunțat că și reprezentanții studenților vor participa, în calitate de invitați, la ședințele viitoare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.