vinfest foto 1

Cea de a IV-a ediție a Vinfest aduce în 12-13 octombrie pe cea mai frumoasă stradă din oraș crame reprezentative din România și Republica Moldova. Atmosfera va fi completată cu concerte pe o mini scenă special amenajată în fața sălii Thalia.

UPDATE – Vinfest reprogramat pentru 12-13 octombrie
Cea de a IV-a ediție a Vinfest programată inițial pentru perioada 5-6 octombrie pe cea mai frumoasă stradă din oraș se reprogramează din cauza condițiilor meteo nefavorabile pentru weekend-ul din 12-13 octombrie. Evenimentul se va desfășura în aceeiași locație – respectiv pe strada Cetății. Detalii AICI!

ȘTIREA INIȚIALĂ
Pentru al patrulea an consecutiv povestea vinului se spune și la Sibiu. Strada Cetății găzduiește în perioada 12-13 octombrie un eveniment unic în cadrul căruia ”sărbătoritul” principal este un produs atât de dezirabil tuturor: vinul.
Sibienii și iubitorii vinului deopotrivă sunt invitați să participe weekend pe cea mai frumoasă stradă din oraș – strada Cetății – la VINFEST. Aici își dau întâlnire preț de două zile producători din aproape toate zonele viticole ale României, dar și din Republica Moldova.

vinfest 8 vinfest 3 vinfest 2

Cunoscătorii de vinuri, dar şi cei mai puţin iniţiaţi în acest domeniu vor avea ocazia să guste și să achiziționeze din zecile sortimente ce se vor regăsi la producătorii participanți la VINFEST.

vinfest 9

Toate zonele viticole importante sunt reprezentate la evenimentul din weekend. Astfel din România vor fi prezenți cei de la Jidvei, Casa Bunescu, Vinarte, Corcova, Domeniile Urlați, Domeniile Boieru și Gorgandin, iar din Republica Moldova, anul acesta participă cei de la Chateau Vartely grație celor de la Produse Moldovenești.

vinfest day 4

Vinurile din gama premium de la toate aceste crame le veți găsi la vânzare în căsuțele special amenajate pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu, în 12-13 octombrie de la 12.00 la 22.00.
Se știe că vinul bun merge mână în mână și cu muzica de calitate. Tocmai de aceea organizatorii aduc la cea de a IV-a ediție a VINFEST, trupe și artiști care vor concerta pe mini scena amenajată în fața Sălii Thalia.

vinfest 10

Mâncare bună, ”mână în mână” cu vinul
Anul acesta pe lângă vinuri și concerte alese pe sprânceană cine ajunge la VINFEST va avea parte și de surprize gastronomice. Gurmanzii sunt invitați să deguste din mânăcărurile gătite pe parcursul celor două zile de weekend. Tocănița de berbecuț, gulașul de vițel, cocoloșul de mămăligă cu brânză și smântână, sau costițele de porc, sunt doar câteva dintre preparatele pregătite în cele două zile de festival.

vinfest foto 7 1

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială de Facebook –Sibiu VINFEST, disponibilă la adresa: https://www.facebook.com/SibiuVinfest/

„Sibiul VINFEST” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și organizată de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects. Parteneri media: Ora de Sibiu, Tribuna, Turnul Sfatului, Sibiu News, Mesagerul de Sibiu, Hermannstädter Zeitung, Sibiu 100%, Ştiri de Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns