Vino să ne cunoști! Echipa KUKA este dornică să te ghideze în lumea industriei automatizate

0 4.511

Pentru a doua oară în acest an, KUKA Sibiu invită toți sibienii să ia parte la un eveniment special, organizat pentru cei care sunt interesați să afle care sunt „secretele” firmei, dar și pentru cei care își caută un nou loc de muncă.

Evenimentul „Ziua Porților Deschise” are loc în data de 12 octombrie, între orele 09.00-13.00, la sediul KUKA de pe strada Ștefan cel Mare, nr. 197A, din Sibiu. „Organizăm acest eveniment deoarece vrem ca sibienii să ne cunoască mai bine și să afle mai multe detalii despre cum se produc și se asamblează sistemele automatizate pentru industria auto din toată lumea, la KUKA Sibiu”, transmit reprezentanții companiei.kuka sibiu 4

De asemenea, cei de la KUKA mărturisesc că evenimentul organizat în luna mai a acestui an a fost un succes, motiv pentru care își deschid porțile pentru a doua oară anul acesta, astfel încât cât mai multe persoane să poată vizita fabrica. Vizitatorii pot afla și despre oportunitățile de angajare din cadrul companiei, la standul de joburi amenajat special pentru acest eveniment. De altfel, aceasta este ocazia perfectă pentru cei care doresc să afle mai multe despre soluțiile inteligente de automatizare oferite de KUKA.

Se vor organiza și tururi de fabrică ghidate pentru cei prezenți.

Cei interesați sunt așteptați la „Ziua Porților Deschise” din 12 octombrie, între orele  09.00-13.00, la KUKA pe Ștefan cel Mare, nr. 197A.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.