Doi bărbaţi din microbuzul intrat într-un cap de pod, s-au ales cu fracturi şi sunt în spitalul din Sibiu

857

Doi din cei nouă răniţi din accidentul de microbuz care a avut loc în cursul nopţii, pe DN7 Valea Oltului, în zona Lazaret, mai sunt internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, restul fiind externaţi cu recomandări medicale, a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului, Decebal Todăriţă. Cei doi bărbaţi care s-au ales cu mai multe fracturi, erau în microbuz când acesta a intrat într-un cap de pod.

S-au ales cu lovituri la cap şi fracturi la picioare

„În urma accidentului rutier, la UPU au fost aduşi 9 pacienţi, cu vârste între 26 şi 60 ani. După efectuarea investigaţiilor, 7 pacienţi au plecat cu recomandări medicale. Doi bărbaţi au avut nevoie de internare, mai exact un bărbat de 50 ani, diagnosticat cu traumatism cranio-facial, cu fractură de maxilar şi fractură deschisă de rotulă şi un bărbat de 60 ani diagnosticat cu traumatism cranio-facial şi fractură deschisă de tibie. Ambii sunt internaţi în cadrul secţiei clinice Ortopedie, sub tratament şi supraveghere de specialitate”, a declarat marţi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, Decebal Todăriţă.

Nouă oameni răniţi, dintr-un microbuz care a intrat într-un cap de pod 

Nouă persoane au ajuns în cursul nopţii, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce microbuzul în care se aflau, a intrat într-un cap de pod, pe DN7, în zona Lazaret, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu. „Şoferul microbuzului a pierdut controlul direcţiei de deplasare” în timp ce se deplasa spre Vâlcea, susţin cei de la IPJ Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.