UPDATE Garden Sale Sibiu – Cel mai mare târg de haine vintage și jucării se ține în Valea Aurie

8.429

Cel mai mare eveniment de tip Garden Sale are loc în acest weekend, în cartierul Valea Aurie din Sibiu. Dacă vrei să îți reînnoiești garderoba sau vrei să îi cumperi micuțului tău niște jucării, acesta este locul potrivit.

UPDATE
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 5 octombrie, deoarece duminică, așa cum era stabilit inițial, va ploua.

Știrea inițială
În peisajul târgurilor de profil, Garden Sale este cel mai mare târg vintage din Sibiu și se evidențiază prin cateva particularități precum calitatea produselor și atmosfera prietenoasă creată de organizatori și participanți.

Aflat deja la a cincea ediție, Garden Sale a crescut cu rapiditate, devenind din ce în ce mai cunoscut în oraș. Sute de sibieni au „călcat pragul” evenimentului, fiind curioși si nerăbdători să își achiziționeze fel și fel de obiecte vestimentare.

„Proiectul Garden Sale a luat naștere din dorința noastră, Roxana Gavrilă și Irina Stănciulescu, de a oferi comunității sibiene posibilitatea de a recila și a refolosi o varietate de articole vestimentare noi sau puțin purtate, aducând laolaltă persoane la fel ca și noi, care au foarte multe haine, de bună calitate, uitate într-un colț al dresing-ului, dar și mămici cu hainuțele sau jucăriile rămase mici copiilor”, spune Roxana Gavrilă, unul dintre organizatori.

Primele patru ediții au fost un real succes. Peste 50 de vânzători și-au prezentat hăinuțele, iar sute de cumpărători s-au arătat interesați. „Am plecat de la un eveniment mic și uite unde am ajuns. Totul s-a transformat într-o poveste frumoasă”, mai spune Roxana.

Evenimentul are loc duminică, 6 octombrie, între orele 11.00-18.30, pe terenul de fotbal din spatele bisericii din Valea Aurie.

Cei interesați pot găsi detalii și pe pagina evenimentului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi