CSU Sibiu își ajută fanii să găsească un loc de muncă

0 316

Reprezentanții CSU demarează din luna octombrie un proiect inedit: CSU JOB HUNTERS – Pick and roll your career! Proiectul a apărut din dorința de a crea o conexiune palpabilă între partenerii echipei, extrem de numeroși, și suporteri. 

Despre ce este vorba:

• Suporterii CSU vor avea la îndemână o platformă friendly de unde pot alege cariera la care visează vizualizând ofértele de locuri de muncă promovate de partenerii clubului
• Companiile partenere ale BC CSU SIBIU au șansa de a-și identifica și angaja cei mai potriviți angajați pentru posturile vacante

Rațiunea acestui proiect vine din dorința de a crea conexiuni pe care să le transformăm în prietenii și să unim oameni cu aceleași valori și aspirații, oameni care iubesc baschetul și performanța în orice domeniu. De asemenea, vrem să dăm o altă dimensiune relației cu suporterii și o trecem la un alt nivel, sprijinindu-i să își dezvolte o carieră în cadrul unor companii de top, partenere ale BC CSU Sibiu.

În același timp, partenerii echipei sunt sprijiniți prin intermedierea unei relații menite să susțină performanțele companiilor cu forță de muncă specializată, într-o perioadă în care acestea se confruntă cu o lipsă acută de personal, precum și cu migrarea sa. Fanii noștri, loiali, sufletiști, educați și proactivi, reprezintă segmentul țintă de forță de muncă pe care angajatorii își doresc să îl atingă și să îl atragă.

Prin acest proiect, BC CSU Sibiu demonstrează încă o dată că se preocupă de creșterea și dezvoltarea tuturor celor care sunt aproape de echipă.

Ce veți găsi pe platforma CSU Job Hunters!

Vom uploada și publica anunțurile cu locuri de muncă vacante furnizate de partenerii noștri, cu descrierea completă a cerințelor. Acestea vor fi postate pe platforma online a BC CSU Sibiu: https://bc-csusibiu.ro/job-hunters și le vom promova pe canalele de Social Media și pe Linia Galben Albastră (Whatsapp). În săptămâna premergătoare fiecărui meci de acasă vom face un concurs în mediul online legat de unul dintre locurile de muncă vacante. Premierea va avea loc în ziua jocului, iar premiul va consta într-o zi de internship în compania care a promovat anunțul, dar și un kit al suporterului CSU!

BC CSU Sibiu este echipa sportivă cu un număr record de abonați – 1480 – pentru sezonul 2019/2020. În sezonul anterior, am avut 1252 de abonați, dintre care peste 870 bărbați, între 18 și 55 de ani, cu studii medii sau superioare. Aproape 350 de abonați au fost femei, între 18-50 de ani, cu studii medii sau superioare.

De asemenea, echipa noastră se bucură de sprijinul a 30 de companii private, printre care: Compa, Raiffeisen Bank, Casa Pariurilor, ANDU, IFM, Natur House, Magnolia Residence, ConCasa, Visma, Kendrion, Naturo Juice, Azets, Autoklass, Marquardt, Kuka, Zacaria, Keep Calling, Fifi World, DAbo, Continental, Aria, Decathlon, Jifa, Biomin, Sys Mep, NTN SNR, Carrefour, Sucre, Gyps Construct și Kiss Fm.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...