turcia ambasador

Prefectul Județului Sibiu, Maria Minea, i-a primit, miercuri într-o vizită protocolară, pe Ambasadorul Turciei la București, Excelența Sa Doamna Fusun Aramaz, și membrii Consiliului de Conducere al Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din România.

La întâlnire au mai participat, la invitația oaspeților străini, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Sibiu, Eugen Iordănescu, și vicepreședintele Consiliului Județean Marcel Luca.
După o scurtă prezentare a județului, prefectul Maria Minea a concluzionat: “Sibiul este un punct strategic pe harta geografică, dar și economică a țării. Din punct de vedere economic, este o zonă dezvoltată, dar ofertantă, totodată, pentru investitori. În privința forței de muncă, vă asigur că avem profesioniști, oameni bine pregătiți și serioși. De asemenea, turismul este un atu important al județului Sibiu. Sigur că, în privința turismului, Turcia este un exemplu de bune practici și putem învăța mult de la dumneavoastră“.
Atât Ambasadorul Turciei, cât și președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci în România au apreciat că “Sibiul este unul dintre cele mai importante orașe din România”, astfel că investitorii turci îl privesc cu mare interes.
În privința relațiilor economice, directorul CCIA Sibiu a precizat că instituția pe care o conduce este unitate de asistență tehnică pentru Turcia, a Comisiei Europene.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu