FOTO – Ministrul Trif şi-a certat o angajată in conferinţa de la Sibiu: „Glumele le facem în altă parte”

0 1.551

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, şi-a certat o angajată din minister, în timpul conferinţei de presă de miercuri, de la Sibiu, după ce aceasta i-a răspuns unui jurnalist, folosind cuvintele: „Nu e niciun criteriu. Eu. Mie mi-a plăcut”. Sibianul Bogdan Trif a oprit-o pe subalterna sa din minister, care a ţinut să precizeze că este bucureşteancă, spunându-i că, „glumele le facem în altă parte”.

Gafa unei angajate din ministerul Turismului, taxată de ministrul Bogdan Trif

O angajată a ministerului Turismului, care a precizat că este din Bucureşti, a dat un răspuns miercuri, jurnaliştilor, care l-a nemulţumit pe ministrul Bogdan Trif, de faţă, dar a trezit şi mirarea presei. Întrebată de ce biserica de la Cisnădioara poate fi introdusă în rutele culturale europene şi nu alte biserici din judeţ, subalterna lui Bogdan Trif a răspuns: „Nu e niciun criteriu. Eu. Mie mi-a plăcut biserica de la Cisnădioara. Scuzaţi. Am văzut-o, mi-a plăcut şi am dorit să o introduc. Mi-a plăcut mie aşa”, a spus angajata din ministerul Turismului.

Ministrul Turismului, luat pe nepregătite de angajata care a şocat presa

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, s-a grăbit să o corecteze pe angajata sa: „Nu, dar şi-au manifestat şi dorinţa (cei de la biserica din Cisnădioara n.r.), că după aceea se interpretează.”. Ministrul Trif, de faţă cu jurnaliştii, i-a explicat angajatei sale că o astfel de exprimare poate să ducă la o înţelegere greşită a ceea ce fac angajaţii ministerului. „Nu ai experienţa relaţiei cu presa şi după aia o să apară titluri că aşa ai vrut. Nu există. Haide! Glumele le facem în altă parte, nu acuma, iar acum sunt lucruri serioase de discutat aici”, a afirmat Trif. Ministrul a insistat să explice jurnaliştilor, că biserica de la Cisnădioara are o „arhitectură romanică, deci se pretează rutei trans-romanica”. Angajata cu o voce vizibil mai domoală, a spus alături de ministrul Trif: „Da. Asta a fost dorinţa”. Conferinţa de presă a avut loc la Muzeul în aer liber şi la eveniment a participat şi directorul Muzeului ASTRA din Sibiu, Ciprian Ştefan.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...