Persoanele cu dizabilități din Sibiu urcă pe scenă. Spectacolul e pentru toată lumea

0 207

Sâmbătă, 5 Octombrie 2019 începând cu ora 16:30 vă invităm la evenimentul public de la finalul proiectului „Activi pentru incluziune. Oferte culturale şi de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi“ pe str. Cetăţii în faţa Muzeului de Ştiinţe Naturale şi începând cu ora 17:30 la Sala Thalia.

Proiectul „Activi pentru incluziune. Oferte culturale şi de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi“ s-a desfăşurat timp de patru luni şi a oferit persoanelor cu dizabilități din comunitatea sibiană posibilitatea de a participa la activități sportive, de teatru, pantomimă, fotografie, dans modern și artistic.

Spectacolul prezintă publicului larg momentele artistice de teatru, pantomimă şi dans pregătite de persoanele cu dizabilități participante la cursuri și workshopuri.

La final de proiect mulţumim Consiliului Local Sibiu şi Primăriei Municipiului Sibiu, Consiliului Judeţean Sibiu, Sălii Thalia, Sălii Transilvania, unde au avut loc antrenamentele de baschet, Arenei Luceafărul unde s-au desfăşurat activităţile sportive. Cu toţii aduc un aport major la integrarea persoanelor cu dizabilităţi în comunitate.

Acţiunea face parte din proiectul „Activi pentru incluziune. Oferte culturale şi de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi“ cofinanţat de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunităţii 2019 şi Fundaţia Comunitară Sibiu prin fondurile stânse la Maraton Sibiu 2019.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.