femeie amenintata
FOTO arhivă

Un bărbat din localitatea Mag a fost reținut de polițiști, după ce s-a apropiat de fosta iubită și a amenințat-o, încălcând astfel un ordin de protecție.

„În data de 1 octombrie, polițiștii din Săliște au reținut pentru 24 de ore un bărbat care a încălcat un ordin de protecție”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, domiciliat în Mag, a încălcat ordinul de protecție emis pe numele său, ordin care îi interzice să se apropie de fosta sa concubină. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că femeia, în vârstă de 19 ani, domiciliată în Mag, a fost și amenințată.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcare de către persoana împotriva căreia a fost emis ordin de protective a oricăreia din măsurile prevăzute la art. 23 alin 1 din lege, faptă prevăzută și pedepsită de art. 32 alin. 1 din Legea nr. 217/2003 cu aplicarea art. 41 alin. 1 din Codul Penal.

Față de acesta polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște cu propunere de luarea a unei masuri preventive.

Cercetările în acest dosar continuă.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.