Spectacol eveniment despre intimitate, la Teatrul Gong

0 137

Vanner Collective și Teatrul „Gong” prezintă sâmbătă, 12 octombrie și duminică, 13 octombrie, de la orele 20:00, spectacolul „Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons” de Sam Steiner, în regia Iuliei Grigoriu. Intrarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Teatrul „Gong” continuă seria spectacolelor invitate în cadrul „Platformei de Dialog prin Cultură” cu o propunere captivantă despre societăți închise, absurde, în care controlul este absolut și reguli nefirești guvernează populații supuse în fața fricii. „Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons” e un spectacol care vorbește despre intimitate și modul în care ea evoluează. În doar 140 de cuvinte. Amenințați de o distopie în care legea le interzice oamenilor să rostească mai mult de 140 de cuvinte pe zi, Bernadette (Denisa Nicolae) și Oliver (Liviu Romanescu) încearcă să găsească noi metode de a comunica. El luptă împotriva legii Șșșt cu toate armele pe care le are, ea refuză să creadă până în ultimul moment că un astfel de lucru este posibil. Un spectacol despre lupta oamenilor cu invadarea spațiului cel mai intim, despre revoltă și resemnare. Deja controlați și monitorizați prin gadgeturi, acte de identitate cu cod, rețele sociale, cât de departe suntem de limitarea dreptului de expresie prin cuvânt? La finalul zilei, câtă importanță dăm cuvintelor? Căci, fără limbaj, cine suntem?

Spectacolul are o durată de 1h30min și nu este recomandat celor cu vârsta sub 12 ani.

Acest turneu este prezentat cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național. Programul complet al teatrului poate fi accesat pe www.teatrulgong.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.