Apă Canal continuă lucrările la conducta din Turnișor. În continuare apa nu are presiune

0 787

Apă Canal Sibiu SA anunță că lucrările de remediere a defectului apărut pe conducta de transport Dn 600 continuă și astăzi. Din cauza vechimii, conducta a cedat la scurt timp după reluarea alimentării, astfel încât, în această dimineață, echipele de intervenție au reluat lucrările de reparație.

Tronsonul de conductă defect face parte dintr-o amplă lucrare de înlocuire a magistralei Dn 600, investiție în derulare, finanțată din surse proprii ale Apă Canal Sibiu SA, din cei 1,7 km au conductei rămânând de cuplat aproximativ 350 de metri. Noul tronson va fi pus în funcțiune până la finele acestui an, vechea conductă, cu numeroase avarii, urmând a fi scoasă din exploatare.

În cursul zilei de astăzi se vor înregistra importante scăderi ale presiunii în Zona Industrială Vest, la abonații din zona Ogorului – Frunzei, str. Aviației (parțial), Șoseaua Alba Iulia (între str. Turda și str. Salzburg), precum și în localitățile Cristian, Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Loamneș, Hașag, Păuca, Presaca, Bogatu Român și Broșteni. În funcție de consumul din rețea, pot apărea situații de întrerupere totală a furnizării.

Pentru situații speciale, Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră prin intermediul a 4 autospeciale ce pot fi solicitate prin Dispecerat.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...