csu sibiu

BC CSU Sibiu ia startul în noul sezon cu un meci, cât un trofeu. Echipa Sibiului joacă meciul din Supercupa României, în compania CSM Oradea. Partida se va disputa la Oradea, sâmbătă, de la 18:30 și va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

Înaintea debutului în campionat, baschetbaliștii sibieni joacă sâmbătă, cu trofeul pe masă, la Oradea, primul meci oficial din această stagiune. Confruntarea reunește pe teren câștigătoarele Cupei României-BC CSU Sibiu- și a Campionatului-CSM Oradea.

”Este ceva nou pentru noi , să începem direct cu un meci pentru un trofeu. Cred că va fi un meci extrem de disputat, în care echipa care va fi mai agresivă va avea, probabil, câștig de cauză. Oradea are deja două meciuri oficiale. Noi venim după un turneu destul de bun, cu doua meciuri destul de grele, așa că suntem pregătiți pentru abordarea unui trofeu din prima. Sper că vor fi în stare să jucăm ca și o echipă, pentru că am schimbat destul de mult la nivelul conducătorilor de joc și deocamdată se vede că nu este o legătură clară între pivoții noștri și conducătorii noștri. Dar lucrul acesta sper că putem să îl depășim o dată cu începerea meciurilor oficiale”, a spus Dan Fleșeriu.

BC CSU Sibiu și CSM Oradea au disputat, în sezonul anterior atât finala Cupei României-câștigată de echipa noastră, cât și finala Campionatului-câștigată de CSM Oradea.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.