macra georgeta

Macra Georgeta – Simona a dispărut de acasă, miercuri, iar de atunci familia este disperată. Ați văzut-o?

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o femeie în vârstă de 28 de ani care a plecat voluntar de la domiciliu său din localitatea Păuca, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea femeii sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

La data de 3 octombrie a.c., un bărbat a sesizat în scris Poliția Orașului Ocna Sibiului despre faptul că soția sa, Macra Georgeta – Simona, a plecat în data de 2 octombrie, în jurul orei 15.00, voluntar de la domiciliul său din Păuca, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Macra Georgeta – Simona are 28 de ani și următoarele semnalmente: înălțime 155 cm, corpolentă, păr lung, fir drept, culoare negru roşcat, faţă ovală, ten creol, ochi căprui.

La data plecării, purta o vestă de culoare verde deschis, tricou de culoare albastră, pantaloni de culoare albastră, pantofi tip sport de culoare neagră. Nu prezintă semne particupare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu