FOTO – Trif este sigur că nu cade Guvernul, Terea spune că „nu se ştie”, iar Arcaş pune problema „dacă”

393

PSD Sibiu speră să nu cadă Guvernul Dăncilă, din care face parte liderul organizaţiei, ministrul Turismului, Bogdan Trif. Vineri, într-o conferinţă de presă trei aleşi PSD de la Sibiu au arătat că văd diferit problema moţiunii şi toţi speră să nu cadă guvernul.

Ministrul Trif: „Moţiunea de cenzură este praf în ochi; nu va trece”

Ministrul Turismului şi lider al PSD Sibiu, Bogdan Trif, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că moţiunea de cenzură „este praf în ochi” şi nu va trece.”Referitor la moţiunea de cenzură, aţi văzut-o şi dumneavoastră, este doar praf în ochi. Sunt nişte declaraţii politicianiste, fără nicio fundamentare, nu vorbesc deloc de cifre care să crească bunăstarea românilor, vorbesc doar de tăieri de salarii, pensii şi reducerea numărului de bugetari. (…) Sunt sigur că moţiunea nu va trece, actualul guvern va rămâne şi cred că este un lucru bun pentru români acest lucru”, a afirmat liderul PSD Sibiu.

Senatorul Arcaş: „Dacă va trece moţiunea, pentru PSD nu va fi foarte grav”

„Legat de moţiune, eu am spus-o, am avut şi incidentul acesta mediatizat destul de bine (…) este aşa o acţiune de imagine şi această moţiune. Dacă va trece moţiunea, va fi foarte grav pentru popor, pentru ţară în general, pentru PSD nu va fi foarte grav dacă va trece. De ce? Orice guvern se erodează”, a declarat vineri, senatorul Viorel Arcaş. Preşedintele Comisiei de buget din Senat, social-democratul Viorel Arcaş, a mai declarat, vineri, că nu va trăda PSD-ul şi că nu va vota moţiunea de cenzură, după ce a greşit miercuri, când a votat cu privire la ordinea de zi şedinţei în care trebuia citită moţiunea de cenzură. „Eu nu am votat, pentru că a fost o greşeală. (…) să fie foarte clar pentru toată lumea, că nu sunt aliat al altcuiva, nu sunt plimbăreţ, nu am fost niciodată”, a spus Viorel Arcaş, într-o conferinţă de presă.

Deputatul Terea este „mai puţin optimist” decât Trif şi Arcaş

Deputatul social-democrat Ioan Terea consideră că moţiunea de cenzură este „pe muchie de cuţit” şi se aşteaptă şi la plecări şi la veniri la PSD în următoarele zile. „Eu aş vrea să vă spun următorul lucru: moţiunea este la muchie la cuţit. Trebuie să recunoaştem. Depinde cine trebuie să asigure cele 233 de voturi. Părerea mea că, la această oră, nici PSD-ul nu poate să asigure 233, nici Opoziţia. (…) Este la muchie de cuţit, vedem joi ce se va întâmpla”, a declarat deputatul PSD, Ioan Terea, vineri, într-o conferinţă de presă. Deputatul Terea spune că „nu se ştie” dacă va trece sau nu moţiunea de cenzură. „Noi suntem un pic subiectivi acum şi spunem că moţiunea nu o să treacă. Nu se ştie. Nu se ştie. Miza este foarte mare”, a mai zis deputatul PSD, Ioan Terea, care a recunoscut că el este „mai puţin optimist” decât colegii săi social-democraţi.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.