perchezitii descinderi arestari
FOTO arhivă

Percheziții de amploare, joi, la Sibiu. Doi bărbați care dădeau spargeri în județul Cluj, au fost reținuți pentru 24 de ore.

”La data de 3 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu, au pus în aplicare 4 mandate de percheziţie, la locuinţele a 2 persoane cercetate sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare, dintre care trei la Sibiu și una la Roșia, dar și alte două percheziții auto.

În urma acestora, oamenii legii au găsit și au ridicat mai multe bunuri şi valori a căror provenienţă nu a putut fi justificată de cei doi bărbaţi, precum şi un autoturism folosit de aceştia la comiterea unor furturi din locuinţă pe raza judeţului Cluj.

Cei doi bărbați din Sibiu, în vârstă de 42, respectiv 47 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore. La expirarea perioadei de reţinere, cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Sursa: stiridecluj.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu