karaoke17 05 019 144 of 188

E de abia începutul săptămânii, dar până vineri planurile trebuie făcute. Dacă cumva încă nu știți unde să petreceți exact pe data de 4 octombrie, vă recomandăm noi un loc: Hello Coffee Lounge! Despre petrecerea cu  karaoke ce va avea loc aici un singur cuvânt: distracție.

Mega karaoke

Hello Coffe Lounge de pe Calea Dumbrăvii nr. 17 este singurul vape bar din Sibiu. Adică, este un loc unde se poate fuma legal. Nu țigări cu tutun, ci exclusiv țigări electronice și aparate cu tutun încălzit. Au și o cafea extrem de gustoasă, adusă din Italia, așa că locația merită vizitată, asta dacă nu ați făcut-o până acum.karaoke17 05 019 59 of 188

Dar, vineri seara, e mai mult decât atât pentru că va fi o fulminantă  seară de karaoke. Nu este prima noapte de acest fel, dar antecedentele sunt de luat în seamă. ”Am mai organizat astfel de petreceri și de fiecare dată lumea s-a simțit extraordinar. Așa că vinerea aceasta, în 4 octombrie, o să avem din nou acest gen de petrecere la care îi așteptăm pe toți cei care își doresc distracție cu muzică bună într-o atmosferă cât se poate de prietenoasă”, spune Tarek Al Awad, proprietarul Hello Coffee Lounge.

Intrarea este liberă la petrecere, dar cel mai bine ar fi să vă rezervați un loc înainte, pentru a fi siguri că nu veți sta în picioare. Și asta pentru că vor fi multe ore de distracție, de la ora 22 până…..când o fi. Muzica ce se va cânta la karaoke este atent aleasă, de la muzică veche, muzică pop, rock, până la hituri din 2019.

Nu mai rămâne deci, decât să sunați la 0730670221 pentru o rezervare și să vă anulați orice alte planuri pentru vineri seara. Anunță participarea pe FACEBOOK.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns