fbpx

VIDEO FOTO – Iohannis la Sibiu: „Pentru mine azi este o zi specială”

0 489

Preşedintele Klaus Iohannis, fost primar al Sibiului, a declarat vineri, la Sibiu, că pentru el este o zi specială, pentru că a fost invitat la sărbătorirea a 50 de ani a universităţii locale. Deşi a terminat facultatea la Cluj, sibianul Iohannis a reamintit că ” din când în când, Sibiul a fost capitala administrativă reală a Transilvaniei”.

Iohannis, impresionat şi mândru de universitatea din Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis s-a arătat foarte bucuros că este prezent vineri la Sibiu. „Pentru mine este o zi specială, 50 de ani de Universitate „Lucian Blaga””, a spus Klaus Iohannis, de la prezidiul Aulei universităţii. Iohannis a vizionat şi un film despre Sibiu şi s-a arătat mândru că este sibian. ”

Sibiul sau Clujul este capitala Ardealului? 

Iohannis spune că îi face plăcere să reamintească de câte ori poate, că „din când în când, Sibiul a fost capitala administrativă reală a Transilvaniei”.

Preşedintele Klaus Iohannis este alături de profesorii și studenții sibieni la aniversarea a 50 de ani de când există Universitatea „Lucian Blaga”.

Publicată de Raluca Turcan pe Vineri, 4 octombrie 2019

Iohannis a criticat politicienii la Sibiu

Iohannis a spus despre politicieni că mai mult dat legi proaste, decât bune, ceea ce dăunează Educaţiei. Decidenţii politici, a spus Iohannis, nu pot „a se abţine de a da legi ca mai mult strică. Legi incoerente pe bandă rulantă.”

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.