VIDEO FOTO – Raluca Turcan o laudă pe Astrid Fodor: „Demn urmaş al lui Klaus Iohannis”

624

Liderul PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, a lăudat-o vineri, pe primarul Astrid Fodor, din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), pe care o consideră „un demn urmaş al lui Klaus Iohannis”.

Turcan spune că primarul Sibiului este un partener al PNL

Astrid Fodor este singurul primar care nu e liberal, prezent la întâlnirea liberalilor care a avut loc vineri, la Muzeul în aer liber din Sibiu. „Doamna primar al Sibiului, aş fi vrut să o prezint ca pe o parteneră în viaţa, dezvoltarea şi modernizarea Sibiului şi ca pe un demn urmaş al dezvoltării Sibiului după mai bine de 14 ani în care Sibiul a fost condus de preşedintele Klaus Iohannis”, a spus vineri, Raluca Turcan, către Astrid Fodor.

#PNL Sibiu a lansat în urma cu un an seria de întâlniri “SOLUȚII LIBERALE” organizația noastră fiind convinsă de necesitatea dialogului continuu cu reprezentanții domeniilor-cheie din societatea românească. Specialiști din Educație, Sănătate, reprezentanți ai mediului de afaceri ne-au transmis opiniile lor de îmbunătățire a activităților și același lucru îl vor face acum primarii liberali cu experiență. O administrație eficientă este țelul Partidului Național Liberal, iar drumul până la ea este creionat de cei care au demonstrat în comunitățile în care au fost aleși că se poate.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Vineri, 4 octombrie 2019

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi