ialomita

Nu mai puțin de zece persoane au murit şi alte șapte au fost rănite în urma unui accident ce a avut loc sâmbătă dimineaţă, în judeţul Ialomiţa, între Slobozia şi Urziceni. Un TIR a intrat în plin într-un microbuz plin cu pasageri.

Majoritatea victimelor sunt femei. Erau angajate ale unui lanț de supermarketuri și veneau spre muncă, la București. Cea mai tânără supraviețuitoare are 19 ani. Femeile care au supraviețuit sunt însă grav rănite, au politraumatisme. Patru dintre ele au fost aduse deja la București și urmează să mai fie transportate încă două.
Opt din cele zece persoane care au murit în accidentul grav de circulaţie produs sâmbătă dimineaţa pe DN 2A Slobozia – Urziceni erau angajaţi Mega Image, a anunţat retailerul pe pagina sa de Facebook, anunță Agerpres. De asemenea, şapte dintre răniţi sunt tot angajaţi ai companiei. “Anunţăm cu regret faptul că, în dimineaţa zilei de astăzi, am pierdut opt colegi şi alţi şapte sunt răniţi în ceea ce a fost catalogat drept cel mai grav accident rutier din 2019. Din primele informaţii transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, accidentul a fost provocat de faptul că şoferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul în care se aflau colegele noastre. Suntem alături de familiile îndurerate şi le vom sprijini în toate demersurile necesare”, scriu reprezentanţii Mega Image.

Accidentul de circulaţie s-a produs în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri şi a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul de călători, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, subinspectorul Ludmila-Marina Dascălu.
La faţa locului au acţionat de urgenţă peste 40 de pompieri, paramedici SMURD şi personal medical al Serviciului de Ambulanţă cu 19 autospeciale de intervenţie şi ambulanţe. Accidentul s-a produs în jurul orei 5,00.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu