fabrici si uzine foto

Teatrul „Gong” și Centrul pentru Studierea Modernității și a Lumii Rurale prezintă luni, 14 octombrie, de la ora 18:00, spectacolul „Fabrici și Uzine” în regia Adinei Lazăr. Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

Teatrul „Gong” continuă seria spectacolelor invitate în cadrul „Platformei de Dialog prin Cultură” cu un proiect ce are la bază o etapă de documentare antropologică și istorică desfășurată de o echipă mixtă, formată din artiști, jurnaliști și antropologi, în urma căruia a rezultat un spectacol de teatru. „Fabrici și uzine” își propune să investigheze modul în care transformările socio-economice din perioada post-comunistă au influențat și determinat viețile locuitorilor din mici orașe industriale precum Zalăul. Spectacolul se concentrează în jurul istoriilor personale a patru omeni care au lucrat în Întreprinderea de Armături Industriale din Fontă și Oțel (Armătura Zalău), atât în perioada de dinainte de Revoluție cât și după aceea, în anii dezindustrializării. În poveștile lor realizatorii au urmărit să descopere care sunt visele, așteptările și dezamăgirile pe care le-au avut, cât și despre eforturile lor de adaptare din perioada de tranziție. „Fabrici și uzine” este o producție a Centrului pentru Studierea Modernității și a Lumii Rurale, în regia Adinei Lazăr, dramaturgia Alexandra Felseghi, scenografia Silviu Medeșan, cu Ioana Chitu, Emanuel Cifor, Lucian, Rus și Simina Seliștean.

Spectacolul are o durată de 1h20min și este recomandat tuturor categoriilor de vârstă. Pentru rezervarea locurilor în sala de spectacol se pot face solicitări prin e-mail la ticketing@teatrulgong.ro sau la sediul Agenției de Bilete a Teatrului „Gong” de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00.

Acest turneu este prezentat cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național. Programul complet al teatrului poate fi accesat pe www.teatrulgong.ro.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.