Revelion de pomină la conacul Maria Theresa – Două nopți memorabile la Orlat cu transportul inclus

6.312

Mai sunt două luni jumătate până la cea mai importantă petrecere din an, petrecerea pentru care se fac planuri și pregătiri cu luni bune înainte. Așa că nu, nu este prea devreme să faceți o rezervare pentru noaptea de Revelion, ci din contră. Locurile bune se dau repede, iar dacă vorbim despre conacul Maria Theresa din Orlat, trebuie profitat de cele câteva zeci de locuri încă libere.

Petrecere la conac

Cine a fost deja la conacul Maria Theresa știe că locul este unul absolut suberb, iar în perioada de iarnă frumusețea este parcă amplificată. Poate datorită locației care e plină de tradiție, a gazdelor care sunt deosebit de primitoare, sau poate datorită zăpezii care, odată așternută, te duce într-un tărâm de poveste. Oricare ar fi motivul, e cert că acolo iarna și sărbătorile se simt cel mai bine. Așa că o petrecere de Revelion nu poate fi mai reușită decât la Conacul Maria Theresa Orlat.

Dacă alegeți să intrați în 2020 la Maria Theresa, veți fi înconjurați de numeroși oaspeți, iar asta garantează din start o atmosferă bună. Cele aproximativ 200 de locuri ale restaurantului sunt aproape ocupate, pentru că sunt petrecăreți care s-au grăbit să își asigure un loc. Dar, mai sunt disponibile 80 de locuri, așa că e de profitat cât mai repede.

Mai mult ca sigur că nu veți regreta alegerea făcută, pentru că distracția se anunță a fi pe cinste! Vor fi DJ care vor avea grijă să nu vă lase la mese prea mult, dar și interpreți de muzică populară și Ceata Junilor din Orlat.

Două petreceri

Cei de la Maria Theresa nu vă fac o oferă doar pentru noaptea de Revelion, ci și pentru un carnaval în prima zi a lui 2020. ”Oferta noastră cuprinde noaptea de Revelion, dar și petrecerea de a doua zi, când vom organiza un carnaval. Pentru cei care vor veni din Sibiu la Orlat asigurăm transportul în ambele zile, dus-întors. Avem aceste facilități pentru că ne dorim ca cei care vor petrece aici să se simtă cât mai bine, să fie un eveniment de care să își amintească și peste ani”, spune Carmen Siminie, managerul Conacului.

Oferta care include cele două seri, plus transportul, este de 500 de lei de persoană, loc la masă. Rezervările se fac pentru cei care plătesc integral până la 1 decembrie. Și pentru că nu mai sunt decât 80 de locuri disponibile, ar fi bine să vă grăbiți, pentru că ofertele bune se dau repede.

Și cu siguranță nu veți regreta, pentru că meniul a fost ales deja și este extrem de gustos! La petrecerea de Revelion veți fi întâmpinați cu antreuri delicioase: terină de brânzeturi în mantie pudrată, ou de prepeliță murat cu sos olandez, piept de rață julienne, ruladă de vită cu ierburi aromate și sos chilli. Iar acestea sunt doar câteva din preparatele ce vor regăsi la primul fel. Apoi, la ora 21 va fi servit felul principal – mușchi de vițel cu piure de țelină și mix de salată, iar la ora 23 vă veți pregăti de noul an cu un file de lup de mare. Miezul nopții va fi sărbătorit cu șampanie și focuri de artificii spectaculoase, urmate de un desert delicios și platou cu brânzeturi.

A doua zi va fi una tradițională din punct de vedere al meniului, dar la fel de gustoasă. Pentru ambele petreceri barul cu cafea, sucuri și băuturi este inclus.

Rezervările se fac la telefon 0758023480, sau prin email, la adresa  contact@conaculmariatheresa.ro.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi