bc csu sibiu u18 1

Juniorii CSU Sibiu au intrat în focurile competițiilor naționale. După ce în weekendul 28-29 septembrie, elevii pregătiți de Alexandru Rubint, de la BC CSU Sibiu U14, au jucat primele meciuri oficiale, în weekendul care tocmai s-a încheiat a venit rândul celor de la BC CSU Sibiu Under 13, antrenați de Alexandru Kovacs, dar a și celor de la CSU Sibiu under 18, coordonați de Alexandru Rubint și Goran Vrkic, să debuteze în competițiile oficiale.

În cadrul turneului Under 13, CSU Sibiu a început mai greu turneul, cu o înfrângere în confruntarea cu cei de la Alpha Basketball Sibiu, scor 64-23, dar și-au luat revanșa în partida a doua a turneului, când s-au impus categoric în meciul cu CSS Mediaș, scor 93-10.
”Sunt bucuros că a început noul sezon competițional cu o nouă generație de care sunt entuziasmat și curios, în același timp, de cum va evolua! Mai avem mult de muncit însă copiii s-au mișcat destul de bine în teren, având în vedere și emoțiile primelor meciuri din competiție. Mulțumesc tuturor pentru susținere și să avem un campionat cu multe satisfacții”, a spus Alexandru Kovacs, antrenorul CSU Sibiu Under 13.bc csu sibiu u13Din echipa sub 13 ani fac parte: Popa Andrei-Claudiu, Morar Damian, Dănilă Adrian-Ioan, Pleșa Jonathan-Daniel, Lupea Andrei, Băra Andrei-Nicolae, Popa Tudor-Ioan, Pârvu Patrick, Coroian Matei, Schipor Andrei-Sebastian, Rubint-Rațiu Luca-Alexandru, Deac Andrei, Fleischer Armin, Sledinschi Erik, Dănese David, Popa Radu, Păuna Sergiu, Lovin-Dragomir Ștefan, Cristian Vlad, Bândescu Andrei-Ioan.
De asemenea, echipa Under 18 a lui CSU Sibiu a disputat primele meciuri oficiale și au încheiat cu trei victorii, din tot atâtea meciuri disputate. În prima confruntare, BC CSU Sibiu, a învins echipa din Tg.Jiu, scor 104-44, baschetbaliștii pregătiți de Sandu Rubint și Goran Vrkic, reușind să se impună și în partida cu echipa din Deva, scor 108-34. Ultimul joc al turneului s-a disputant duminică, atunci când echipa noastră a reușit și a treia victorie cu LPS Tg. Mureș, scor 104-71!
”Meciurile de la primul turneu din sezonul acesta au fost primele jucate, nu am avut jocuri de pregătire înaintea lor și acest lucru s-a văzut, mai ales în apărare. Mai trebuie să lucrăm la partea aceasta, în special. Am avut destule momente în meciuri când nu am făcut ceea ce trebuia. E bine ca am încheiat acest turneu fără înfrângere. Ne întoarcem în sală, la antrenamente și trebuie să fixăm mai bine ce dorim să facem în meciuri, pentru a ne prezenta mai bine la următoarele turnee, unde ne vor aștepta confruntări mai dificile”, a spus Alexandru Rubint, antrenorul celor de la BC CSU Sibiu.
Din echipa sub 18 ani fac parte: Bebeșelea Pavel, Cerbu Cristian, Nicoară Theodor Ioan, Blaga Adrian Ioan, Mureșan Tudor Stefan, Popescu Victor Andrei, Nicodin Adrian Marian, Talpoș Robert Alexandru, Ilie Victor Calin, Suciu Vlad, Gavrilă Sebastian, Vulcu Angelo, Bădițescu Bogdan Constantin, Oltean Alexandru, Călin Andi, Ghiță Vlad Constantin, Sumedrea Bogdan Ionut, Georgescu Vlad Teodor.bc csu sibiu u14În urmă cu o săptămână au debutat în campionat și juniorii BC CSU Sibiu U14, antrenați de Alexandru Rubint. Aceșția au încheiat turneul cu o victorie și o înfrângere. BC CSU Sibiu U14 a învins CSS Sibiu, scor 99-33, și a suferit o înfrângere la limită în meciul al doilea al turneului, disputat cu CSS Tg. Jiu, 72-73.
Din echipa sub 14 ani fac parte Alberto Burtescu, Luca Munteanu, Raul Trihenea, Cristian Boboc, Iustin Manea, Felix Souca, Rareș Popa, Robert Dușe, Roberto Kruppa, Paul Găină, Vlad Manase, Andrei Rigo, Erwin Umbrich, Mihnea Cipariu, Șerban Chioariu, Andrei Ploiaș, Andrei Deac, David Dănese, Luca Rubint-Rațiu și Armin Fleisher.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu