Concerte în Bisericile Fortificate din Gușterița și Șelimbăr

0 225

Parohia Evanghelică C.A din sibiu sărbătorește toamna prin concerte organizate în bisericile fortificate din județ. Ultimele din această serie vor avea loc la Șelimbăr și în cartierul Gușterița din Sibiu. 

Ultimele concerte din această serie, vor fi organizate în data de 12.10.2019, ora 14.00 în Şelimbăr şi în data de 19.10.2019 ora 15.00 în Guşteriţa.

La ambele concerte, Melinda Samson, Elisa Gunesch, Brita Falch Leutert și Jürg Leutert vor prezenta un program muzical plin de culoare care va pune în valoare aspectele frumoase, dar melancolice ale toamnei.
În Selimbar, toată lumea este binevenită la finalul concertului pentru a vizita și a cunoaște proiectul ATELIERE PROTEJATE ale Asociației Diakoniewerk International.

Îi invităm pe toți, mici și mari, tineri și bătrâni, la o excursie cu bicicleta pe data de 12.10.2019 la Şelimbăr și pe 1910.20.19 la Guşteriţa pentru a ne lua la revedere de zilele călduroase și să ne pregătim împreună pentru zilele răcoroase și mai scurte de iarnă.

La finalul concertelor, toţi participantii sunt invitaţi la brunch-urile organizate cu produse tradiţionale, locale.
Intrarea este liberă, ne-ar bucura o donație benevolă pentru restaurarea orgilor.

Evenimentul se înscrie în cadrul proiectului “Muzica in Bisericile Fortificate” şi este cofinantat de Consiliul Judeţean Sibiu prin Filarmonica de Stat Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.