Atracția șemineelor – Pefoc în weekend la Târgul Imobiliar Sibiu

518

Compania Pefoc, alaturi de multe alte firme din domeniul home & more, participa si anul acesta la Targul Imobiliar de la Sibiu in cadrul Redal Expo, in perioada 11-13 octombrie 2019. 

In cadrul expozitiei vor fi expuse urmatoarele categorii produse:

  • Focare de semineu standard si seminee premium (Hoxter);
  • Sobe moderne tip semineu, care pastreaza rusticitatea unei sobe, dar ofera si eleganta unui semineu clasic;
  • Seminee decorative pe gaz sau bioetanol, precum si seminee electrice;
  • Hornuri de fum profesioniste, atat din inox, cat si ceramice;
  • Alte accesorii pentru intretinerea si montajul de seminee
  • Gratare ceramice de curte sau gradina (gama Big Green Egg)

Pefoc este un brand national, cu parteneri locali in toata tara, un distribuitor de incredere in domeniul termicelor si al accesoriilor acestora.

Daca ai in plan constructia unui semineu in caminul tau toamna aceasta sau doar vrei sa te informezi in domeniul termic, ne gasesti la standul dedicat Pefoc intre 11-13 octombrie, la adresa Redal Expo, str Johann Sebastian Bach , nr. 4, Sibiu, conform programului:
Vineri 12:00 – 19:00
Sâmbătă 10:00 – 19:00
Duminică 10:00 – 18:00

Salonul de Mobilă de la Sibiu este evenimentul care a „crescut” poate cel mai mult de la o ediție la alta. În fiecare an au venit mai mulți producători cu oferte din ce în ce mai bune. Ediția de toamnă din acest an nu face excepție, pentru că tot ce va fi prezentat aici va fi de cea mai bună calitate. ”La fel ca în edițiile trecute, vor fi prezenți atât producători români de mobilier cât și importatori de renume din industrie . Avem prezente nume de tradiție deja cunoscute publicului sibian dar și firme noi care expun pentru prima oara în cadrul evenimentului. De la calitate nu facem rabat în alegerea expozanților. Cei care vor veni în cele trei zile ale târgului vor găsi aici mobilier pentru toate încăperile unei case, mobilier modern, clasic, din pal sau lemn masiv, canapele, saltele, mic mobilier sau accesorii pentru mobilă etc .. Asta înseamnă că sunt satisfăcute toate gusturile și preturile sunt pentru fiecare”, spune Ioana Aldea, managerul de proiect.

Și tot acum e momentul să vă cumpărați și o locuință. Pentru că în aceeași locație a Salonului de Mobilă va avea loc și Târgul Imobiliar *Construcții și *Amenajări. Cele două evenimente merg mână în mână, pentru că sunt două domenii diferite, dar conexe.

Dezvoltatorii imobiliari care vor fi prezenți la Redal Expo vor veni și ei, cu siguranță, cu prețuri promoționale. Construcțiile pe care le veți găsi aici se adresează și ele tuturor categoriilor de clienți- locuințe mai mari, mai mici, apartamente, case sau vile, în oraș sau la periferie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Gina Matei scrie

    O firma de incredere! Am facut semineul cu echipa lor si sunt foarte multumit!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.