FOTO Paul Răhăian, cel mai bun bucătar din Sibiu – Merge la European Young Chef Award

0 604

Paul Vlad Răhăian este cel mai bun bucătar al Sibiului. Acesta a câștigat etapa locală a concursului European Young Chef Award. paul rahaian2

Paul Răhăian a gătit, miercuri, la Sibiu, cotlet de noatin din Țara Secașelor. Evenimentul s-a desfășurat la Academia Forțelor Terestre, iar juriul a fost format din Radu Zărnescu – Președinte Euro-Toques România, secretar general ACEEA, Marius Muntean – Executive Chef “Golden Tulip”, membru ACEEA, Marius Rafa – Executive Chef “Pardon Cafe”, membru Euro-Toques și ACEEA, Vârlescu Emilian – Pastry Chef. paul rahaian paul rahaian4

„Felicitări lui Paul Vlad Răhăian, tânărul bucătar selectat în urma unui concurs la care au participat șapte tineri bucătari sibieni concurând pentru a reprezenta Sibiul în competiția European Young Chef Award care va avea loc în Rhodos, Grecia în perioada 22-24 octombrie. Paul Răhăian a impresionat juriul cu modul în care a pregătit cotlet de noatin din Țara Secașelor”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Sibiului. paul rahaian5 paul rahaian1

Concursul a fost organizat în contextul titulaturii de Regiune Gastronomică Europeană pe care o deține regiunea Sibiului în acest an.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...