FOTO Paul Răhăian, cel mai bun bucătar din Sibiu – Merge la European Young Chef Award

754

Paul Vlad Răhăian este cel mai bun bucătar al Sibiului. Acesta a câștigat etapa locală a concursului European Young Chef Award.

Paul Răhăian a gătit, miercuri, la Sibiu, cotlet de noatin din Țara Secașelor. Evenimentul s-a desfășurat la Academia Forțelor Terestre, iar juriul a fost format din Radu Zărnescu – Președinte Euro-Toques România, secretar general ACEEA, Marius Muntean – Executive Chef “Golden Tulip”, membru ACEEA, Marius Rafa – Executive Chef “Pardon Cafe”, membru Euro-Toques și ACEEA, Vârlescu Emilian – Pastry Chef.

„Felicitări lui Paul Vlad Răhăian, tânărul bucătar selectat în urma unui concurs la care au participat șapte tineri bucătari sibieni concurând pentru a reprezenta Sibiul în competiția European Young Chef Award care va avea loc în Rhodos, Grecia în perioada 22-24 octombrie. Paul Răhăian a impresionat juriul cu modul în care a pregătit cotlet de noatin din Țara Secașelor”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Sibiului.

Concursul a fost organizat în contextul titulaturii de Regiune Gastronomică Europeană pe care o deține regiunea Sibiului în acest an.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi