FOTO – Trafic bară la bară între Sebeș și Sibiu după ce s-a închis autostrada A1

2.225

Faptul că autostrada Orăștie-Sibiu a fost închisă în zona Sebeș pentru efectuarea unor lucrări, a făcut ca traficul rutier la intrare în Sebeș să devină infernal. Din cauza numărului mare de mașini care sunt nevoite să reducă viteza la trecerea cu calea ferată și la trecerile de pietoni din oraș, coloanele de mașini se întind pe kilometrii buni.

Potrivit centrului Infotrafic, circulaţia pe traseul comun al drumurilor naţionale 1 şi 7 se desfăşoară cu dificultate la intrarea în Sebeş dinspre Sibiu, din cauza numărului mare de mașini nevoite să reducă viteza la o trecere la nivel cu calea ferată şi în zona trecerilor pentru pietoni din oraș.
Coloana de mașini se întinde pe aproximativ patru kilometri.
Polițiștii le recomandă șoferilor care conduc mașini cu masa mai mică de 7,5 tone care merg către Alba Iulia să urmeze ruta DJ106I Cunţa – Şpring – Vingard – Berghin, DJ107 Berghin – Alba Iulia.
„De asemenea, acest traseu poate fi folosit şi de către cei care merg spre Deva, cu menţiunea că din Alba Iulia trebuie să circule pe DN1 către Oarda de Jos, apoi pe DJ107C, care iese în DN7 la Vințu de Jos”, susțin reprezentanții Centrului Infotrafic.
Autostrada A1 Orăștie-Sibiu este închisă de joi dimineața până vineri la ora 8.00 între Nodul Rutier Sebeș Nord (localitatea Lancrăm) și Nodul Rutier Sebeș Vest (localitatea Vințișoara), pentru montarea unor elemente necesare realizării viitorului Nod Rutier Sebeș de pe Autostrada Sebeș-Turda (A10). Pe perioada lucrărilor, traficul rutier este deviat pe DN1 și pe DN 7. Foto: Info Trafic Jud. Alba.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi